'Selma'

VIDEO Borba nije gotova ni nakon 50 godina!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U predstavljanju filmova za ovogodišnjeg Oscara, na red je sasvim prigodno došao i film o ljudskim pravima.

Pošto se jučer obilježavao dan Martina Luthera Kinga, jednog od najvećih boraca za ljudska prava, danas vam predstavljamo film 'Selma' koji je ove godine nominiran za Oscara u kategoriji 'Najbolji film'.

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey Ovakvu je još nismo vidjeli Oprah Winfrey pokazala je ponosno svoj nikad tanji struk, u pripijenoj haljini oduševila je sve oko sebe!

GLASAJ U ANKETI Koji od njih zaslužuje Zlatni kipić u kategoriji za 'Najboljeg sporednog glumca'?

Riječ je o kronikama slavne kampanje Martina Luthera Kinga i njegovih istomišljenika za jednaka prava glasača u gradu Salemu 1964. koja je bila jedna od najvažnijih bitaka za Afroamerikance u povijesti SAD-a. U filmu glumi i slavna TV ličnost Oprah Winfrey, a u glumačkom timu je i Cuba Gooding Jr., dok je dr.Kinga  utjelovio David Oyelowo.

Zanimljivo je i to da je glazbenik John Legend napisao pjesmu za film koja je i nominirana u kategoriji za 'Najbolju originalnu pjesmu'. Oprah se uključila i u produkciju samog filma, a posvetila je toj temi i cijelu emisiju. 

Što mislite, ima li film Christiana Colsona, Oprah Winfrey, Dede Gardner i Jeremyja Kleinera šanse u kategoriji za 'Najbolji film'?

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene