Oscar 2014

Kakav zaokret na crvenom tepihu! Plati, pa vidi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na Oscarima se ne priča samo o filmovima. Moda je jednako važna, no znate li kako se biraju haljine za crveni tepih?

I dok je prije bio prestiž što neka hollywoodska zvijezda nosi haljinu određenog brenda ili dizajnera na OSCARIMA, danas je taj slučaj sve rjeđi. Insajderi svjetske modne scene otkrili su za Yahoo kako se i na crvenom tepihu sve vrti oko novca. Koliko određeni brend ili dizajner plati, to će zvijezda A liste i nositi. Bljeskovi fotoaparata tako će zabilježiti styling zvijezde, te donijeti dizajneru slavu.

Pogledaj i ovo showbuzz Pripreme u tijeku VIDEO Hoće li oluja omesti dodjelu OScara?

U ovome su Brad Pitt i Leonardo DiCaprio jednaki!

'Zadnjih pet godina sve više dizajnera plaća glumicama da nose njihove kreacije. Stilisti su sada posrednici i dogovaraju sa dizajnerima što će zvijezde nositi', otkrila je modna publicistica Cole Trider. Naplaćuje li svaka glumica svoje pojavljivanje u dizajnerskoj haljini? Dakako da ne, no mnoge naplaćuju i nošenje dizajnerskog nakita. Prema informacijama koje kruže Hollywoodom, cifre se kreću i do milijun dolara!

Dizajner nakita Martin Katz po komadu svojeg dizajnerskog nakita zaradi od 100 do 750 tisuća dolara, a navodno je Anne Hathatway primila cifru u tom rangu kada je nosila njegov nakit na crvenom tepihu Oscara 2011.

No nije ona jedina, na listi su i Gwyneth Paltrow, Halle Berry, Nicole Kidman... a zadnja na listi je miljenica Hollywooda Jennifer Lawrence koja je primila milijunski iznos od Diora kako bi nosila samo njihove haljine.

A što će nositi zvijezde ove godine? Vidjet ćemo u nedjelju. Budite s nama UŽIVO od ponoći i pratite najglamurozniji trenutak godine!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene