OSCAR 2014

FOTO Angelina i Brad opet 'ukrali' pažnju na crvenom tepihu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi ljubitelji svijeta glamura, filma i mode napokon su došli na svoje. Najiščekivaniji crveni tepih sezone – onaj oscarovski - nije razočarao.

Ni kiša nije mogla poremetiti planove za najglamurozniju filmsku noć u godini. Nakon obilne kiše koja je stvarala problema oko organizacije, zasjalo je sunce. Show su opet ukrali slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt,

Pogledaj i ovo showbuzz Oscar 2014 Istinite priče koje su postale pravi filmski hitovi

dodjelu nisu propustili ni glumački par Dax Shepard i Kristen Bell, zatim nominiran za glavnu mušku ulogu glumac Chiwetel Ejiofor, te nova miljenica Hollywooda Lupita Nyang'o u ledeno plavoj haljini dubokog izreza.

Stigao je i popularni glazbenik Pharell Williams o čijim kratkim hlačama do koljena će se još pričati, dok je Jared Leto nosio bijeli sako i crvenu leptir mašnu.

Najveće zvijezde stigle su zadnje, no nisu razočarale: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence koja se opet spotaknula, predivna Charlize Theron, Matthew McConaughey sa suprugom Camilom, Cate Blanchett, Sandra Bullock, Jonah Hill, Bradley Cooper...

Samu dodjelu vodila je slavna komičarka Ellen DeGeneres, a na crveni tepih je stigla i njezina partnerica Portia de Rossi koja je nosila bijelu haljinu.

Stigla je i trudna glumica Olivia Wilde u elegantnoj crnoj haljini, tu je i Amy Adams, kao i poznati pjevač John Legend sa svojom suprugom supermodelom.

Pogledajte u našoj galeriji tko je od zvijezda što nosio.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene