Poslala i važnu poruku

Ornela Vištica pozitivna na koronu, opisala kako se osjeća ovih dana, a obožavateljima jedna stvar nikako nije promakla

Ornela Vištica, Boris Svrtan i Tarik Filipović Ornela Vištica, Boris Svrtan i Tarik Filipović In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ornela Vištica, Boris Svrtan i Tarik Filipović Ornela Vištica i Mladen Vulić (Foto: IN Magazin) Ornela Vištica (Foto: Instagram) Ornela Vištica (Foto: Instagram) +0 Ornela Vištica (FOTO: Instagram) Galerija

Ornela Vištica zaražena je koronavirusom i već je šesti dan u izolaciji, a svoje iskustvo podijelila je na društvenim mrežama.

Glumica Ornela Vištica na svom je profilu na Instagramu otkrila da je pozitivna na koronavirus i kako se osjeća posljednjih nekoliko dana nakon što je saznala da je zaražena.

Pogledaj i ovo Ornela Vištica (Foto: Instagram) podijelila fotku Ornelu Višticu zabrinuo prizor koji ju je zatekao u trgovini, usporedila je situaciju s Njemačkom: "Ovo je danas u Hrvatskoj?"

"Korona, dan šesti. Važno je ostati smiren, po meni, možda i najvažnije i pratiti svoje tijelo. Srećom temperaturu sam zasad imala samo jedan dan i poprilično me oslabila. Iako svaki organizam reagira drukčije, reći ću, kako meni najviše pomažu čajevi, topla limunada i ananas. Imam nevjerojatnu želju za ribom. Pijem vitamin d, c, cink, beta glukan i aspirin. Dišem normalno. Čitam puno. Glava radi odlično. Jedino mi je tijelo malo usporeno, teško i iscrpljeno.
Simptomi su se pojavili, četvrti dan od kontakta, nešto jača glavobolja, pomislila sam kako je to od previše čitanja. Sretno svima koji se nešto teže bore s virusom i poruka za sve da se paze maksimalno. Vjerujem kako ćemo iz ovog vremena izaći snažniji, odgovorniji, smireniji i strpljiviji", zaključila je Ornela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica)

U komentarima je dobila poruke sa željama za što brži oporavak i puno podrške, a neki su zaključili da unatoč koroni izgleda prelijepo. 

"Držite se kolegive i neka se ne pojavi više niti jedan drugi simptom", "Brz oporavak", "Draga, pa ti i u bolesnom stanju izgledaš savršeno", "Čuvaj se draga Ornela i miruj, odmaraj", "Samo jako Ornela", "Brz i potpun oporavak", "Drži se mila, proći će", "Samo hrabro lijepa", "Brz oporavak draga naša Ornela, bit će to dobro", dio je poruka koje je dobila u komentarima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković Celebrity Novopečeni tata Bruno Petković stigao po partnericu Ivu i sina u rodilište, nije baš bio sjajno raspoložen

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene