Ornela Vištica zaražena je koronavirusom i već je šesti dan u izolaciji, a svoje iskustvo podijelila je na društvenim mrežama.

Galerija


Glumica Ornela Vištica na svom je profilu na Instagramu otkrila da je pozitivna na koronavirus i kako se osjeća posljednjih nekoliko dana nakon što je saznala da je zaražena.

Vezani članci Koronavirus u Švedskoj - 2 Jedni su ih kritizirali, drugi ih gledali kao primjer kako se nositi s pandemijom. Sada se bore s punim odjelima intenzivne njege Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija Srbi razmišljaju i o trećoj dozi cjepiva, ali ne onog koje su prethodno primili

"Korona, dan šesti. Važno je ostati smiren, po meni, možda i najvažnije i pratiti svoje tijelo. Srećom temperaturu sam zasad imala samo jedan dan i poprilično me oslabila. Iako svaki organizam reagira drukčije, reći ću, kako meni najviše pomažu čajevi, topla limunada i ananas. Imam nevjerojatnu želju za ribom. Pijem vitamin d, c, cink, beta glukan i aspirin. Dišem normalno. Čitam puno. Glava radi odlično. Jedino mi je tijelo malo usporeno, teško i iscrpljeno.
Simptomi su se pojavili, četvrti dan od kontakta, nešto jača glavobolja, pomislila sam kako je to od previše čitanja. Sretno svima koji se nešto teže bore s virusom i poruka za sve da se paze maksimalno. Vjerujem kako ćemo iz ovog vremena izaći snažniji, odgovorniji, smireniji i strpljiviji", zaključila je Ornela.

U komentarima je dobila poruke sa željama za što brži oporavak i puno podrške, a neki su zaključili da unatoč koroni izgleda prelijepo. 

"Držite se kolegive i neka se ne pojavi više niti jedan drugi simptom", "Brz oporavak", "Draga, pa ti i u bolesnom stanju izgledaš savršeno", "Čuvaj se draga Ornela i miruj, odmaraj", "Samo jako Ornela", "Brz i potpun oporavak", "Drži se mila, proći će", "Samo hrabro lijepa", "Brz oporavak draga naša Ornela, bit će to dobro", dio je poruka koje je dobila u komentarima.

Novopečeni tata Bruno Petković stigao po partnericu Ivu i sina u rodilište, nije baš bio sjajno raspoložen

Lopez pozirala u badiću pa zbunila i svog bivšeg, jedna stvar mu nikako nije jasna iako joj se ne može dovoljno nadiviti