"U mislima s vama"

Ornela Vištica potresena tragedijom u Posušju izrazila sućut obiteljima: "I nek’ gori svijeća za osam prelijepih anđela..."

Ornela Vištica (Foto: Instagram) Ornela Vištica (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ornela Vištica (Foto: Instagram) Ornela Vištica (Foto: Instagram) +0 Ornela Vištica (FOTO: Pixsell) Galerija

Glumica Ornela Vištica na Instagramu je uputila sućut obiteljima preminulih mladića i djevojaka koji su izgubili život u strašnoj tragediji u Posušju.

Tragedija koja je u Posušju u novogodišnjoj noći odnijela osam mladih života potresla je čitavu regiju, a brojne poznate ličnosti obiteljima preminulih mladića i djevojaka uputile su sućut. Na svom Instagramu se o svemu oglasila i glumica Ornela Vištica, koja je rodom iz Hercegovine, a objavila je nekoliko poruka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica)

Pogledaj i ovo Ornela Vištica, Boris Svrtan i Tarik Filipović Poslala i važnu poruku Ornela Vištica pozitivna na koronu, opisala kako se osjeća ovih dana, a obožavateljima jedna stvar nikako nije promakla

"Iskrena Sućut obiteljima. Osam izgubljenih života u Posušju. Fotografija je nastala na današnji dan prije nekoliko godina, nakon dočeka nove godine u Posušju. Malo mjesto dobrih i susretljivih ljudi. U mislima s vama", napisala je glumica.

"I nek’ gori svijeća za osam prelijepih anđela iz Posušja", dodala je u drugoj objavi. Glumica je objavila i pjesmu za Posušje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica)

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirna Berend (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Celebrity Bivša voditeljica po drugi put ostala bez doma: "Grade moj voljeni, sve smo ostavili iza sebe slomljeno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene