Sve može sama!

Ornela vuče vrećice teške 10 kila! Lijepa glumica u 6 ujutro iznenadila kumice na placu

Ornela Vištica (FOTO: Instagram) Ornela Vištica (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ornela Vištica (FOTO: Instagram) +0 Ornela Vištica (Foto: Instagram) Galerija

Ornela Vištica pokazala kako izgleda život kada si samostalan od osamnaeste godine.

Glumica Ornela Vištica živi samostalno otkako je iz Mostara stigla u Zagreb. Tada je imala 18 godina i nije bilo druge nego da se nauči svim obavezama koje život, daleko od roditeljskog doma, nosi.

Pogledaj i ovo Ornela Vištica, Boris Svrtan i Tarik Filipović Poslala i važnu poruku Ornela Vištica pozitivna na koronu, opisala kako se osjeća ovih dana, a obožavateljima jedna stvar nikako nije promakla

Ornela je očito vješta i s kuhačom što je pokazala svojim ranim odlaskom na tržnicu kako bi si spravila ručak.

''Ima dana kad idete spavati kasno, a budite se oko 6:00, kako bi obavili sve što morate i želite. U vremenskoj ludnici stignete i kupiti 10 kg rajčice i nošenje nije ni loše za mišiće. Dobro je postati samostalan s 18 u svakom pogledu! To znači da sami odlučujete kako zaraditi novac i kako ga potrošiti, čak i na rajčice. Šljivar. Kažu da je dobar za umake. Kad čovjek uči i odradi puno toga sam, onda u svakom timu može funkcionirati'', napisala je Ornela u fotografiju s tržnice koju je objavila na svojem Instagramu.

Njezini pratitelji odmah su joj predložili i druge recepte kako si njezino nepce uživalo. Nema sumnje i da su bile iznenađene kumice na placu kada su lijepu glumicu vidjeli u tako ranim satima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene