Priču koja stoji iza spomenute fotografije, Ornela je ispričala u opisu.

Galerija


Ornela Vištica fotografiju iz djetinjstva objavila je na svom službenom profilu na Instagramu.

Vezani članci Ornela Vištica Ornela Vištica pozitivna na koronu, opisala kako se osjeća ovih dana, a obožavateljima jedna stvar nikako nije promakla Instagram vs stvarnost Njihova glupost savija vrijeme i prostor, pogledajte objave kojima su se obrukali na internetu

Na njoj danas 29-godišnja glumica rodom iz Mostara nosi traper kombinaciju od glave do pete te u ruci drži veliku putnu torbu.

Priču koja stoji iza spomenute fotografije, Ornela je ispričala u opisu, a mi ju prenosimo u cijelosti.

"Probudi mene mama jedno jutro i kaže kako idemo u Njemačku malo u shopping, prije nego krenem u prvi razred. I tako bismo išli često gdje bi njoj palo napamet obično večer prije. Ona za volanom, a ja sam morala otvarati kartu i gledati gdje idemo i gdje ona treba skrenuti, jer nije bilo navigacije. Kad ne bi vozila auto onda bi me sjela u bus, vlakove, podzemne, tramvaje. I uvijek bismo morali malo popričati sa svima i nasmijati se."

"Onda bi me uvela u dućan s materijalima. -Ovo je kvaliteta, a ovo nije. - Moras znati. #frajerica Na slovenskom bi se mama raspričala, a ja ništa ne bih razumjela. -Ma ne moraš sad to razumjeti, gledaj ljude, promatraj. Paleta različitosti. A ti moraš naći neku sličnost. Eh to ti je umijeće."

Moramo priznati kako glumicu nikada ne bismo prepoznali da sama nije objavila preslatku fotografiju.

Podsjetimo, Ornela je 2010. godine proglašena "Najseksi Hrvaticom", a sve ove godine otkad je prisutna na domaćoj sceni je i na listama najljepših domaćih dama.

Glumicu smo od 2011. do 2013. godine gledali i u hit seriji Nove TV "Larin izbor" u ulozi lijepe Karmen

Nakon 32 godine braka: Iznenada preminula supruga legendarnog holivudskog glumca

Bosanka koja je zaludila Hrvate! Kada ona ispliva iz vode, muškarcima zastane dah

Mami uzdahe: Ovako je nekad izgledao jedan od najvećih seks-simbola današnjice