Orlando Bloom je napisao kako mu je britanska zdravstvena organizacija spasila život prije 20 godina te je pozvao sve da se čuvaju i ostanu kod kuće.

Galerija


Orlando Bloom je na svom Instagramu pohvalio britansku zdravstvenu organizaciju jer su mu prije 20 godina spasili život te je sve pozvao da ostanu kod kuće.

Vezani članci Orlando Bloom Opsjedao ih fan njegove zaručnice pa dobio zabranu prilaska, ali glumac se za izlazak sada drugačije sprema Katy Perry i Orlando Bloom Na svijet je stigla njihova djevojčica: Pop-zvijezda i glumac objavili sretne vijesti pa poslali snažnu poruku

Slavni glumac i zaručnik pjevačice Katy Perry s kojom čeka dijete inače je iz Velike Britanije, no trenutačno živi u Los Angelesu.

"NHS mi je spasio život kada sam pao s trećeg kata i slomio leđa prije 20 godina. Iako živim u SAD-u gotovo već 20 godina, to je i dalje jedna od javnih zdravstvenih organizacija koju ću zauvijek cijeniti", napisao je glumac na Instagramu.

Bloom i njegova zaručnica objavili su prije nekoliko dana kako čekaju djevojčicu, a on već iz prijašnjeg braka s Mirandom Kerr ima jedno dijete.

Proslavio je 65. rođendan, ali žene ga i dalje obožavaju, a titule mačo-muškarca se ne odriče