posvetio im objavu

Slavni glumac zahvalio im jer su mu spasili život kada je pao s trećeg kata prije 20 godina

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Orlando Bloom (Foto: Getty Images) +0 Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Galerija

Orlando Bloom je napisao kako mu je britanska zdravstvena organizacija spasila život prije 20 godina te je pozvao sve da se čuvaju i ostanu kod kuće.

Orlando Bloom je na svom Instagramu pohvalio britansku zdravstvenu organizaciju jer su mu prije 20 godina spasili život te je sve pozvao da ostanu kod kuće.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

Slavni glumac i zaručnik pjevačice Katy Perry s kojom čeka dijete inače je iz Velike Britanije, no trenutačno živi u Los Angelesu.

"NHS mi je spasio život kada sam pao s trećeg kata i slomio leđa prije 20 godina. Iako živim u SAD-u gotovo već 20 godina, to je i dalje jedna od javnih zdravstvenih organizacija koju ću zauvijek cijeniti", napisao je glumac na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The NHS saved my life when I was 20 after I fell from a 3rd floor window and broke my back. Having lived in the US for nearly 20 years now it’s one of the public services from home I’ll always respect the most 💙

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Bloom i njegova zaručnica objavili su prije nekoliko dana kako čekaju djevojčicu, a on već iz prijašnjeg braka s Mirandom Kerr ima jedno dijete.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Haley Joel Osment i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) +1 Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Celebrity Proslavio je 65. rođendan, ali žene ga i dalje obožavaju, a titule mačo-muškarca se ne odriče

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene