teški trenuci

Pustio suzu u srcedrapajućoj objavi i priznao da nikad nije toliko plakao: Njegova potraga za psom završila tragično

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Orlando Bloom udomio je psa Mightyja 2017. godine i bio je jako vezan za njega te ga je vodio na snimanja.

Glumac Orlando Bloom (43) podijelio je s obožavateljima kako prolazi kroz teške trenutke i zaplakao u videu nakon što se tetovirao. 

Pogledaj i ovo Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku Opa! U društvu slavnog milijardera Dubrovnik su posjetili i omiljena pjevačica te njezin zgodni suprug, njihova pojava bila je pravo iznenađenje!

Naime, Orlandu je uginuo njegov pas Mighty, za kojim je tragao sedam dana po Montecitu, gdje živi sa trudnom zaručnicom Katy Perry. Svom neprežaljenom ljubimcu posvetio je tetovažu. 

"Mighty je sada na drugoj strani. Nakon sedam dana što sam  ga tražio od izlaska do zalaska sunca u sitne sate, danas, sedmog dana, pronašli smo njegovu ogrlicu. Ovog tjedna plakao sam više nego što sam mislio da je moguće, i to je bilo jako katarzično i iscjeljujuće. Nisam ostavio nijedan kamen neprevrnut, zavukao sam se u sve moguće rupe, ispod cesta, pretražio svako dvorište. Imao sam dva psa tragača, oni su odradili sve najbolje što su mogli", napisao je glumac. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mighty’s on the other side now. After 7 days of searching from sunrise to sunset and into the wee hours, today, the 7th day ~the number of completion~ we found his collar... I have wept more this week than I thought possible, which has been very cathartic and healing... I left no stone unturned, crawled thru all the man holes, under the roads, searched every back yard and creek bed. Had two separate sniffer dogs do their best as well. I feel so grateful to have learned from my little Mighty man that love is eternal and the true meaning of devotion. I feel sure he was looking down on me whistling in every back yard and knowing that I was doing all I possibly could to respect our bond. He was more than a companion. It was a soul connection for sure. I’m sorry. I love you. Thank you. RIP my MIGHTY HEART my little fellow A ♠️’s ❤️Thank you to the community for allowing me to search through their yards for him and supporting my midnight walks. It was reassuring to see the best of people even in the worst of times. To the angels of @dogdayssar I’m forever in your debt. You ladies are heaven sent. Lastly thank you to @scottcampbell for the ink. I love you brother❤️l

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

"Osjećam se jako zahvalno jer me moj mali Mighty naučio da je ljubav vječna i pokazao pravo značenje odanosti. Siguran sam da me gledao odozgo dok sam zviždao u svakom dvorištu i znao da sam učinio sve kako bih poštovao našu povezanost. Bio je mnogo više od mog prijatelja. Žao mi je. Volim te", dodao je Orlando koji je napravio spomenik svom psiću. U ranijoj objavi dok još nije pronašao Mightyja, Bloom je napisao da se ne sjeća kada je bio tako slomljen u životu i molio je danima na Instagramu pomoć u potrazi. 

Usto se zahvalio svima u susjedstvu jer su mu dopustili da zaviri u njihova dvorišta. Mnogi Orlandovi obožavatelji iskazali su suosjećanje s njegovim gubitkom, a prvi je komentar ostavila njegova zaručnica Katy, koja mu je napisala da ga voli. Inače, glumac i pjevačica uskoro će dobiti svoje prvo zajedničko dijete, curicu. 

Par je zbog pandemije koronavirusa morao odgoditi vjenčanje. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene