Katy Perry i Orlando Bloom posljednjih su tjedana imali neugodnosti jer je muškarac koji je uhodio pjevačicu preskočio ogradu njihove vile te je uhićen.

Galerija


Holivudski glumac Orlando Bloom postao je prije mjjesec dana po drugi put otac kada je pjevačica Katy Perry rodila djevojčicu Daisy, a njihova obitelj posljednjih je tjedana imala problema zbog muškarca koji je uhodio Katy.

Vezani članci Orlando Bloom Eksplicitni prizori njegove muškosti s odmora sve su šokirali, a sad konačno znamo zašto se odlučio na taj potez Katy Perry Najnovije fotografije nekoliko tjedana pred porod: Poznata trudnica u badiću istaknula trbuh, uživa u morskim radostima

Fotografi su uhvatili Blooma dok je obavljao obaveze, a unatoč činjenici što su uhitili muškarca koji je opsjedao njegovu zaručnicu, opreza nikada dosta. Glumac je u ruci osim doručka nosio i suzavac.

35-godišnja Katy je dobila rješenje od policije da je njezin opsjednuti fan William Terry dobio zabranu prilaska popularnoj pjevačici. Američki mediji pišu kako je William navodno beskućnik, a posljednjih tjedana maltretira pjevačicu i cijelu njezinu obitelj.

Osim što ju je pratio u stopu, na društvenim mrežama je pisao uznemirujuće poruke poput onih da želi slomiti vrat Orlanda Blooma te je cijeloj Katynoj obitelji prijetio smrću.

"Preskočio je ogradu moje kuće na Beverly Hillsu, a tjelohranitelji su mu odmah naredili da otiđe. Kada je odbio, uhitili su ga te sam podigla tužbu protiv njega", rekla je prije nekoliko dana Perry.

Bombastično izdanje Jelene Rozge: Dekolte u prvom planu za nastup na beogradskom splavu