Mišićavi ljepotan

Ni sam se ne može nadiviti svom isklesanom tijelu, a paparazzi su ga i ovaj put uhvatili nespremnog!

Orlando Bloom Orlando Bloom Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom Orlando Bloom Orlando Bloom Orlando Bloom Orlando Bloom +0 Orlando Lopac, vlasnik fitness centra Galerija

Orlando Bloom uhvaćen je prilikom izlaska iz mora, a poglede su privukle njegove isklesane pločice i istrenirana figura.

Glumac Orlando Bloom, nakon što je snimljen tijekom popodnevne obiteljske šetnje gdje je prijateljima pokazivao isklesane trbušnjake, sada je ponovno uhvaćen kako uživa na plaži.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

Na sebi je imao crvene kupaće gaćice, a isklesano tijelo našlo se u prvom planu. Naime, posebnu pozornost privukle su njegove isklesane pločice, ali i mišići na rukama. Čini se kako je i on sam svjestan svoje zavodničke figure i zanimanja paparazza za njega koji ga uvijek uspiju uhvatiti u neočekivanom trenutku. 

Orlando svoj zavidan izgled duguje redovitoj tjelovježbu i pretežno veganskoj prehrani uz pomalo neobična odstupanja.

"Ja sam 90 posto vremena vegan, no jednom mjesečno znam pojesti komad crvenog mesa", kazao je prošle godine u intervjuu za Sunday Times u kojem je otkrio i neke druge čudne navike i rituale, poput jutarnjeg pjevanja religijskih pjesama i zasluživanja doručka, a u svemu ga podržava njegova poznata partnerica.

Inače, Bloom i Katy Perry vezu su započeli 2016. godine, a prekinuli su godinu dana kasnije, no ponovno se pomirili 2018. jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu 2020. godine dobili su kćer.

Mišićavi ljepotan ima i 11-godišnjeg sina Flynna kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila udana za britanskog komičara Russella Branda od 2010. do 2012.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Najnovija fotografija Maje Šuput zapanjila je njene pratitelje: ''Pa kako je ovo moguće, opet ste mi uljepšali dan!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 5 Celebrity Nives pozirala u vrućim hlačicama pa ukazala na problem s kojim se bori svaka žena, pratitelji je sprdaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene