Orlando Bloom je sina Flynna dobio prije devet godina s bivšom suprugom, supermodelom Mirandom Kerr.

Galerija


Glumac Orlando Bloom nedavno je oduševio fanove nakon što je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se pohvalio novom tetovažom.

Vezani članci Orlando Bloom Orlando Bloom vrijeme krati u društvu budućeg tasta, a svadba s pjevačicom će pričekati Josipa Pavičić Josipa Pavičić Berardini proživljava trenutke koji bi slomili svaku majku: "Rasplakala si me. Ti si hrabra i divna žena"

Bloom je otkrio kako je istetovirao ime svog 9-godišnjeg sina u Morseovoj abedeci, no fanovi su ubrzo primijetili grešku. Glumac je naime umjesto imena Flynn istetovirao ime Frynn. 43-godišnjij glumac se odmah prihvatio posla te je popravio tetovažu nakon nekoliko dana.

"Napokon su točkice u redu! Kako se uopće dogodi takva pogreška?", napisao je Bloom u opisu fotografije. Osim imena sina, istetovirao je i sliku svog psa Sidija, koji je uginuo 2016. godine.

Orlando Bloom je sina Flynna dobio prije devet godina s bivšom suprugom, supermodelom Mirandom Kerr. Par se rastao 2013. godine nakon tri godine braka.

Od veljače prošle godine Bloom je zaručen za pjevačicu Katy Perry, s kojom je u vezi od 2016. Nedavno je istaknuo kako jedva čeka dobiti djecu s popularnom pjevačicom.

Dok se Meghan hvalisala prijateljima kako joj nitko ne može ništa zabraniti, kraljica ju je ipak nasamarila