Čekaju i dijete

Izdržao u celibatu čak 6 mjeseci prije nego je sreo ženu svog života, a sve ostalo je povijest: "Stvarno sam uživao"

Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Orlando Bloom (Foto: Instagram) Orlando Bloom (Foto: Instagram) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) +0 Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Galerija

Orlando Bloom je priznao kako se prije nego je započeo vezu s Katy Perry, nije upuštao u seksualne odnose čak pola godine.

Američki glumac Orlando Bloom u iščekivanju je svog drugog djeteta koje će dobiti sa zaručnicom, pjevačicom Katy Perry, no u intervjuu koji je dao ovih dana priznaje da prije veze s njom nije bio sretan.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

Priznao je to u intervjuu za Sunday Times te je otkrio kako je u nastojanju da popravi svoju situaciju i raspoloženje odlučio iskoristiti prijateljev revolucionarni savjet.

"Prijatelj mi je rekao ako želim imati ozbiljnu vezu, da živim nekoliko mjeseci u celibatu i pokušam tako dobiti odgovore na neka svoja pitanja. Palo mi je na pamet kako ću ići na zabave i koga bi sve mogao sresti, ali mi je odjednom palo na pamet da mogu imati i vezu sa ženom samo kao prijatelj", izjavio je 43-godišnji Orlando.

Razdoblje celibata kod njega je potrajalo čak i više nego je to planirao, točno šest mjeseci.

"U celibatu sam planirao biti tri mjeseca, ali sam stvarno uživao u načinu na koji se povezujem sa ženama, bolje sam se počeo odnositi prema njima. Znam da to zvuči ludo", zaključio je i dodao kako tijekom tih šest mjeseci nije čak ni mastrubirao.

"Apsolutno ništa, bilo je to ludo i ne mislim da je zdravo ni preporučljivo.

Bila to sreća ili ne, ali Orlando je nedugo nakon toga upoznao sadašnju zaručnicu Katy, s kojom se stvarno družio i povezao u prvi put na dodjeli Zlatnih globusa 2016. godine, iako su se prije toga sreli nekoliko puta u prolazu na nekim događanjima. Sve nakon toga je povijest, a sretan par zaručio se na Valentinovo 2019. godine i danas čekaju prvo zajedničko dijete.

"Ona je puna iznenađenja. Dosjetljiva je, pametna i inteligentna. Karizmatična ali je i direktna osoba, a njezina dinamika me zaintrigirala", otkrio je Orlando u intervjuu koji već ima 9-godišnjeg sina Flynna s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr.

Njih dvoje je braku bilo od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila u braku s britanskim komičarem Russellom Brandom od 2010. do 2012. godine.

Njihovo dijete na svijet bi trebalo doći na ljeto, a planovi za vjenčanje će ipak pričekati neko drugo vrijeme.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Marko Braić - 4 Nives Celzijus i Marko Braić - 8 Nives Celzijus i Marko Braić - 1 +0 TLZP: Marko Braić i Nives Celzijus kao Camila Cabello i Shawn Mendes Celebrity Izdanje Nives Celzijus koje se komentira: Možda je bila zakopčana do grla, ali donji dio haljine priča drugu priču

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene