nije dugo čekao

Utjehu pronašao u zgodnoj Nini? Holivudski šarmer opet ljubi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon prekida s Katy Perry glumac Orlando Bloom sve više vremena počeo je provoditi sa zgodnom Ninom Dobrev.

Na pomolu je, čini se, nova zvjezdana ljubav. Naime, ako je vjerovati izvoru magazina People romansa se rodila između glumca Orlanda Blooma i glumice Nine Dobrev. Novopečeni partneri poznaju se već duže vrijeme, a njihovo prijateljstvo nedavno je preraslo i u nešto više.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

"Izlaze već neko vrijeme i više su od prijatelja. Sve je to jako opušteno među njima", rekao je izvor. No, s druge strane Orlando je viđen kako na party Coachelle dolazi u društvu druge žene. Tko je ona za sada nije poznato, no zna se da je na Coachelli trenutno i Nina, piše People. Svoju romansu još uvijek ljubomorno čuvaju za sebe jer smatraju da je prerano da bi s time izlazili u javnost, dodaje izvor.

Bloom je nedavno prekinuo vezu s Katy Perry, a s bivšom djevojkom ostao je, kako kaže, u dobrim odnosima. "Oboje smo odrasli. Ona je netko tko je dosta prepoznatljiv, ali mislim da nikoga nije briga što ja radim. Niti ih treba biti. To je između nas", izjavio je Bloom u nedavnom intervjuu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene