Preslatko!

Kad mala Franka Batelić pjeva velikog Olivera: "Osjećam da moram podijeliti ovaj video"

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić jedna je od brojnih glazbenica koje su svoju karijeru započele uz pjesme Olivera Dragojevića.

Oliver Dragojević obilježio je živote i odrastanje brojnih generacija. Bio je i bit će inspiracija i uzor hrvatskim glazbenicima koji su danas ostvarili uspješne karijere, a jedna je od njih i pjevačica Franka Batelić.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

Franku su Oliver i njegove pjesme pratile od djetinjstva i od samih početaka njezine glazbene karijere. Pjevačica se tih vremena prisjetila na svom profilu na Instagramu objaviviši video u kojem izvodi jednu od najpoznatijih Oliverovih skladbi “Vjeruj u ljubav“.

''Vjeruj u Ljubav, ‘98. Mala ja, veliki On. Osjećam da moram podijeliti ovaj video, jer odrastanje uz Olivera je nešto što je obilježilo cijelu našu generaciju“, napisala je Franka.

Video koji je podijelila pogledajte OVDJE. 

Franka i njezin suprug nogometaš Vedran Ćorluka točno tjedan dana prije Olivereove smrti svoj su prvi svadbeni ples otplesali upravo na njegovu pjesmu "Prije sna", a Franka se među prvima jučer ujutro oglasila o Oliverovoj smrti.

Njezini su se pratitelji složili da je video presladak i da će Oliver kroz svoje pjesme vječno živjeti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene