Iz njihovog ugla

Ovakvu Oprah još niste vidjeli!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oprah Winfrey i Forest Whitaker preselili su se u Washington - i sa sobom poveli cijeli glumački tim.

Ovaj iskusni glumački par udružio je snage kako bi u Lee Danielsovoj povijesnoj drami 'The Butler' gledateljima približio četiri desetljeća dugu afroameričku borbu za ljudska prava. I to iz Bijele kuće!

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey nikad vitkija! Pogledajte nevjerojatnu preobrazbu Opre Winfrey, zbog ovih prizora našla se na meti zločestih kritika, ali čini se da joj to ne smeta!

>> Oprah se nije uvrijedila: 'Doista imam velike grudi'

Prvi trailer za ovaj film uvodi nas polako u priču o batleru Cecilu Gainesu (Oscarovac Forest Whitaker) koji je četiri desetljeća posluživao američke predsjednike u Bijeloj kući - od Dwighta D. Eisenhowera do Ronalda Reagana 1986. godine.

Slavna voditeljica Oprah Winfrey, ujedno i jedna od najutjecajnijih i najmoćnijih žena na svijetu, ovog se puta našla u ulozi Cecilove supruge Glorie. Film prati Cecilov život, a kroz njega i borbu Afroamerikanaca za svoja ljudska prava.

Osim ova dva slavna imena, u filmu još glume i John Cusack kao Richard Nixon, Alan Rickman kao Reagan, Jane Fonda kao Nancy Reagan, Liev Schreiber kao Lyndon B. Johnson, Robin Williams kao Eisenhower te James Marsden kao John F. Kennedy.

Ostatak glumačke ekipe upotpunjuju i Cuba Gooding Jr. Lenny Kravitz, Melissa Leo, Vanessa Redgrave, Terence Howard, Mariah Carey, Minka Kelly i Alex Pettyfer.

'The Butler' u kina dolazi 18. listopada ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene