Iznenađeni?

Jedna od najmoćnijih žena svijeta otkrila što zapravo misli o Meghan Markle i tajnom projektu s princem Harryjem

Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: AFP) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Meghan Markle pokazuje gola ramena +0 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Oprah Winfrey progovorila o svom odnosu s Meghan Markle i princom Harryjem.

Jedna od najmoćnijih žena svijeta i televizijska mogulica, slavna Oprah Winfrey pohvalila je svoju prijateljicu, vojvotkinju Meghan Markle tijekom gostovanja u emisiji "This Morning" na televiziji CBS.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Oprah je tom prilikom izjavila da američka princeza nije samo ono što vidimo svakodnevno kod nje - dobronamjerna i dinamična već je predivna, topla osoba sa srcem punim ljubavi.

S Oprah se složila i voditeljica Gayle King, inače Oprahina najbolja prijateljica, a od nedavno i Meghanina, koja je čak bila i na zabavi darivanja njezinog nerođenog djeteta.

"Jako je draga. Uopće nije onakva kakvom je prikazuju mediji", otkrila je Gayle.

Oprah je otkrila i kako Meghan uopće ne čita vijesti o sebi te detalje o suradnji s princom Harryjem na novoj dokumentarnoj seriji o mentalnom zdravlju.

"Ona uopće ništa ne čita o sebi i zbog toga joj se zapravo divim", priznala je Oprah.

Ona je nedavno posjetila Meghan i Harryja u Londonu kako bi dogovorili detalje oko snimanja nove dokumentarne serije.

"Upitala sam ga koji su, prema njegovu mišljenju, najveći problemi današnjice. I odgovorio mi je da postoje dva - klimatske promjene i mentalno zdravlje. Kao što znate i sam je otvoreno priznao kakve je probleme imao i kroz što je prolazio nakon majčine smrti i sada je spreman pomoći drugima", objasnila je Oprah kako je došlo do njezine i Harryjeve suradnje.

Harry će na seriji raditi kao kreativni i izvršni producent.

"Imali smo nekoliko tajnih sastanaka u Londonu. Putovala sam tamo s ekipom, razgovarali smo o potrebnim koracima koje ćemo poduzeti. Nadamo se da mentalno zdravlje više neće biti tabu tema i da će ljudi shvatiti kako nisu sami i da slobodno mogu pričati o svojim problemima", zaključila je Oprah.

Osim s Meghan i Harryjem, Oprah je postala vrlo bliska i s Meghaninom majkom Dorijom Ragland.

Naime, u travnju prošle godine, netom prije kraljevskog vjenčanja, provele su zajedničko poslijepodne na Oprahinu imanju "Promised Land" u Santa Barbari gdje su vježbale jogu i jele povrće iz njezina vrta.

Oprah je o svom odnosu s Meghan i Harryjem progovorila u danima kada su sve oči svijete uprte u ovaj kraljevski par koji će uskoro postati roditelji svog prvog djeteta. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene