Oprah Winfrey progovorila o svom odnosu s Meghan Markle i princom Harryjem.

Galerija


Jedna od najmoćnijih žena svijeta i televizijska mogulica, slavna Oprah Winfrey pohvalila je svoju prijateljicu, vojvotkinju Meghan Markle tijekom gostovanja u emisiji "This Morning" na televiziji CBS.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Prisjetili smo se kako je izgledalo kraljevsko vjenčanje Meghan i Harryja, pogledajte fotografije koje su obišle svijet Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle ostvarila se želja za preseljenjem, ali postoji razlog zbog kojeg je i dalje slomljena

Oprah je tom prilikom izjavila da američka princeza nije samo ono što vidimo svakodnevno kod nje - dobronamjerna i dinamična već je predivna, topla osoba sa srcem punim ljubavi.

S Oprah se složila i voditeljica Gayle King, inače Oprahina najbolja prijateljica, a od nedavno i Meghanina, koja je čak bila i na zabavi darivanja njezinog nerođenog djeteta.

"Jako je draga. Uopće nije onakva kakvom je prikazuju mediji", otkrila je Gayle.

Oprah je otkrila i kako Meghan uopće ne čita vijesti o sebi te detalje o suradnji s princom Harryjem na novoj dokumentarnoj seriji o mentalnom zdravlju.

"Ona uopće ništa ne čita o sebi i zbog toga joj se zapravo divim", priznala je Oprah.

Ona je nedavno posjetila Meghan i Harryja u Londonu kako bi dogovorili detalje oko snimanja nove dokumentarne serije.

"Upitala sam ga koji su, prema njegovu mišljenju, najveći problemi današnjice. I odgovorio mi je da postoje dva - klimatske promjene i mentalno zdravlje. Kao što znate i sam je otvoreno priznao kakve je probleme imao i kroz što je prolazio nakon majčine smrti i sada je spreman pomoći drugima", objasnila je Oprah kako je došlo do njezine i Harryjeve suradnje.

Harry će na seriji raditi kao kreativni i izvršni producent.

"Imali smo nekoliko tajnih sastanaka u Londonu. Putovala sam tamo s ekipom, razgovarali smo o potrebnim koracima koje ćemo poduzeti. Nadamo se da mentalno zdravlje više neće biti tabu tema i da će ljudi shvatiti kako nisu sami i da slobodno mogu pričati o svojim problemima", zaključila je Oprah.

Osim s Meghan i Harryjem, Oprah je postala vrlo bliska i s Meghaninom majkom Dorijom Ragland.

Naime, u travnju prošle godine, netom prije kraljevskog vjenčanja, provele su zajedničko poslijepodne na Oprahinu imanju "Promised Land" u Santa Barbari gdje su vježbale jogu i jele povrće iz njezina vrta.

Oprah je o svom odnosu s Meghan i Harryjem progovorila u danima kada su sve oči svijete uprte u ovaj kraljevski par koji će uskoro postati roditelji svog prvog djeteta.