Oprah Winfrey progovorila o svom odnosu s Meghan Markle i princom Harryjem.

Galerija


Jedna od najmoćnijih žena svijeta i televizijska mogulica, slavna Oprah Winfrey pohvalila je svoju prijateljicu, vojvotkinju Meghan Markle tijekom gostovanja u emisiji "This Morning" na televiziji CBS.

Vezani članci Meghan Markle Meghan se oglasila prvi put nakon napuštanja kraljevske obitelji kako bi ponovno zasjenila Kate? Princ Harry Harryjev život prije Meghan bio je pun divljih tuluma, nacionalnih skandala i sramotnih fotografija

Oprah je tom prilikom izjavila da američka princeza nije samo ono što vidimo svakodnevno kod nje - dobronamjerna i dinamična već je predivna, topla osoba sa srcem punim ljubavi.

S Oprah se složila i voditeljica Gayle King, inače Oprahina najbolja prijateljica, a od nedavno i Meghanina, koja je čak bila i na zabavi darivanja njezinog nerođenog djeteta.

"Jako je draga. Uopće nije onakva kakvom je prikazuju mediji", otkrila je Gayle.

Oprah je otkrila i kako Meghan uopće ne čita vijesti o sebi te detalje o suradnji s princom Harryjem na novoj dokumentarnoj seriji o mentalnom zdravlju.

"Ona uopće ništa ne čita o sebi i zbog toga joj se zapravo divim", priznala je Oprah.

Ona je nedavno posjetila Meghan i Harryja u Londonu kako bi dogovorili detalje oko snimanja nove dokumentarne serije.

"Upitala sam ga koji su, prema njegovu mišljenju, najveći problemi današnjice. I odgovorio mi je da postoje dva - klimatske promjene i mentalno zdravlje. Kao što znate i sam je otvoreno priznao kakve je probleme imao i kroz što je prolazio nakon majčine smrti i sada je spreman pomoći drugima", objasnila je Oprah kako je došlo do njezine i Harryjeve suradnje.

Harry će na seriji raditi kao kreativni i izvršni producent.

"Imali smo nekoliko tajnih sastanaka u Londonu. Putovala sam tamo s ekipom, razgovarali smo o potrebnim koracima koje ćemo poduzeti. Nadamo se da mentalno zdravlje više neće biti tabu tema i da će ljudi shvatiti kako nisu sami i da slobodno mogu pričati o svojim problemima", zaključila je Oprah.

Osim s Meghan i Harryjem, Oprah je postala vrlo bliska i s Meghaninom majkom Dorijom Ragland.

Naime, u travnju prošle godine, netom prije kraljevskog vjenčanja, provele su zajedničko poslijepodne na Oprahinu imanju "Promised Land" u Santa Barbari gdje su vježbale jogu i jele povrće iz njezina vrta.

Oprah je o svom odnosu s Meghan i Harryjem progovorila u danima kada su sve oči svijete uprte u ovaj kraljevski par koji će uskoro postati roditelji svog prvog djeteta.