Unatoč jakim pritiscima

Hrabro priznanje slavne Oprah koje mnogima diže obrvu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oprah Winfrey objasnila je još jednom zašto nikad nije dobila djecu sa svojim partnerom Stedmanom Grahamom.

Vjerojatno je Oprah Winfrey već dosadilo pitanje o majčinstvu, kao i zašto se nikad nije izrealizirala na tom polju. Žena, realno, ima sve. Sjajnu karijeru, novac, dugogodišnjeg partnera, no, djeca se nisu našla u toj slagalici. Za travanjsko izdanje magazila Good Housekeeping U.K., objasnila je još jednom svoju odluku.

Pogledaj i ovo showbuzz Ima se, može se FOTO Pogledajte kako odmara jedna od najmoćnijih žena na svijetu

"Kad su ljudi na mene vršili pritisak da se udam i postanem majka, znala sam da nikad neću zažaliti što ih nemam, jer se osjećam kao majka sve djece svijeta", priča Oprah. "Ljubav nema granica. Nije važno je li to dijete iz vaše maternice ili ste tu osobu pronašli kad je imala dvije, deset ili dvadeset godina. Ako je ljubav prava, a briga čista i kvalitetna, to funkcionira", dodala je voditeljica.

Objasnila je i zašto smatra da bi bila loša majka. "Nisam htjela djecu. Ne bi bila dobra majka toj djeci. Nemam strpljenja", zaključila je Winfrey. Na sve je pristao i njen partner Stedman Graham, s kojim je od 1986. godine. Žive zajedno u luksuznom zdanju te imaju pse, u kojima, kaže Oprah, oboje uživaju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene