'Nađite vrijeme za sebe, pobjegnite negdje gdje volite, negdje u tišinu. To svakom treba s vremena na vrijeme', objavila je Lana nakon prekida na svojoj stranici.


Pjevačica Lana Jurčević godinu dana je bila u vezi s PR stručnjakom Lovrom Krčarom. Iako se činilo kako u njihovoj vezi vlada idila, par je prekinuo jednogodišnju vezu.

>> Pogledajte reakciju: Nakon šest godina susrela fatalnog Nikšu

Vezani članci Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Njihov se prekid predviđao dok je ona sneno gledala u drugog, a sada je o svemu i sama progovorila Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Jedan od najljepših parova prolazi kroz dosad najveću krizu u vezi, zajedno su samo zbog jednog razloga?

Naime, 29-godišnja pjevačica i 26-godišnji Lovro vezu su prekinuli još prije nekoliko tjedana, a nakon toga su ostali u jako dobrim odnosima, piše Story.

'Nađite vrijeme za sebe, pobjegnite negdje gdje volite, negdje u tišinu. To svakom treba s vremena na vrijeme', objavila je Lana prije par dana na svojoj službenoj stranici, a potom je i otputovala iz Zagreba. Nije ni ovog puta htjela komentirati svoj prekid s dečkom te je zamolila za poštivanje njezine privatnosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook