Halid Bešlić bio je na operaciji zbog zdrastvenih i estetskih razloga.

Galerija


Popularni pjevač iz Bosne i Hercegovine Halid Bešlić, podvrgnuo se rekonstruktivnoj operaciji nosa, prenosi Dnevni avaz.

Vezani članci Operacija, ilustracija Nova metoda liječenja u riječkome KBC-u: Zahvaljujući ovome djeci će oporavak biti brži i lakši Zlatan Ibrahimović Ibrahimović obradovao srpsku pjevačicu uz čiji je hit išetao na pozornicu Sanrema, pogledajte kako mu je zahvalila

65-godišnji pjevač operiran je u jednoj njemačkoj bolnici, a zahvat je izveo jedan od vodećih svjetskih plastičnih kirurga profesor Milomir Ninković.

"Podvrgnuo sam se rekonstruktivnoj operaciji nosa. Vremenom mi se pogoršalo disanje, a malo sam htio i estetski popraviti. Dogovorio sam se s profesorom Ninkovićem da to uradim u Münchenu. Loše sam disao i već mi je to počelo smetati. Malo smo mijenjali hrskavice, malo se i estetski promijenilo, ali je uglavnom bitno disanje. Odlučio sam da to uradim u siječnju, u mjesecu kad sam slobodan. I tako je i bilo", izjavio je Halid za Dnevni avaz.

Halid je trenutno na kućnoj njezi i slijedi poduži oporavak, no već planira nove nastupe i koncerte.

"Meni je bitno da se fino odmorim i da ovo saniram do kraja siječnja. Možda ću u veljači nešto svirati, a od ožujka imamo zakazane velike nastupe. A što se pjevanja tiče, ja sad mogu pjevati. Još sam začepljen, ali i ovakav kakav jesam, osjećam da sam dobar", priznao je Halid.

Koliko je Halid popularan izvođač, svjedoči i snimka koju je za vrijeme njegova boravka u bolnici objavio jedan od najuspješnijih nogometaša svih vremena Zlatan Ibrahimović, na svom profilu na Instagramu, u kojoj u svlačionici sluša Halidovu pjesmu "Vraćam se majci u Bosnu". 

Slavna ljepotica javno priznala: "Vjerojatno ne bih bila s dečkom da nema novaca"

Ovakvu je pamtimo s početka karijere kad je osvajala u hit filmu, a danas ju je teško prepoznati

Hrvatica u njemačkom showu osvojila vrtoglavih milijun i 850 tisuća kuna: "Prvo ću kupiti novi televizor"