Pogledajte galeriju!

One su lijepe, moćne i uspješne: To su Europljanke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam listu samo nekoliko od mnogih slavnih žena koje dolaze iz Europe!

 Brojne ljepotice koje su završile u Hollywoodu ili među tamošnjom 'kremom' zapravo su Europljanke. Što ni ne čudi jer upravo Europljanke glase za najljepše žene svijeta, a to dokazuju svakodnevno. Stoga vam donosimo listu moćnih poznatih žena u svijetu koje dolaze iz Europe!

Nova TV svojim gledateljima poklanja dva mega spektakla: Prljavo kazalište i Colonia u Vukovaru, te Severina u Dubrovniku. Ponosni pokrovitelj prijenosa je Konzum - A vi svakako budite s nama - ili na licu mjesta ili uz svoje male ekrane, 29. lipnja. Veselimo se!

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio začajan zagađivač Zeleniji Hollywood! Evo kako filmska industrija pokušava umanjiti ekološku štetu i tko je u tome najglasniji

>> I Europa svoj adute ima – filmovi koji su osvojili i Hollywood!

1. Monica Bellucci

Monica je svoju karijeru počela još kao 13-godišnjakinja, a osim na modnim pistama ostvarila je i zavidne uloge na filmskom platnu. Danas 48-godišnjakinja i dalje svojom pojavom oduzima dah.


2. Naomi Campbell

Crna Pantera, kako je nadimak ovoj Britanki, ima 40 godina, a većinu svog života provela je na modnim pistama. Ikona mode i stila već desetljećima puni naslovnice medija i oduzima dah svojom pojavom.

3. Sienna Miller

Lijepa glumica ostvarila je mnoge uspješne uloge, ali ne samo zahvaljujući svom izgledu već i talentu. Njezina dijela govore vam sve!

  3. JK Rowling

Prodala je preko 400 MILIJUNA primjeraka knjiga o malom čarobnjaku Harryju Potteru, a nakon toga prodala je i filmska prava te pokrenula pravu maniju! JK Rowling dolazi iz Londona.

4. Slavica Ecclestone

Bivša suprga vlasnika Formule 1 utjecajna je na bilo kojem kontinentu i bilo kojoj državi u kojoj se pojavi. Bila je 'desna ruka' svom suprugu, a mediji je predstavljaju kao snažnu, intelignetnu i, naravno, moćnu ženu.

6. Kate Winslet

Proslavio ju je 'Titanic' u kojem je glumila s Leonardom DiCaprijem, a to joj je bila samo odskočna daska za brojne druge uspješne projekte!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene