1D

One Direction postao 'Nine Direction'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

One Directionovci družili su se sa zvijezdama filma 'Anchorman 2: The Legend Continues' Willom Ferrellom, Paulom Ruddom i Davidom Koechnerom.

Nakon što smo vidjeli najnovije fotografije s nedavnog nastupa One Directiona u Saturday Night Liveu, nismo sigurni jesmo li više ljubomorni na Nialla Horana zbog susreta sa zvijezama filma 'Anchorman 2: The Legend Continues' ili na Willa Ferrella, Paula Rudda i Davida Koechnera zato što su bili tako blizu dečkima za kojima obožavateljice vrište diljem svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz Odlična vijest VIDEO Par sekundi bilo je dovoljno da dečki 'raspamete' obožavateljice

Obožavatelji kupili prve primjerke novog One Direction albuma!

Niall je objavio nekoliko 'selfieja' na svom Instagram profilu s Willom Ferrellom. 'Evo ga! Jedan i jedini! Will Ferrell', pohvalio se mladi pjevač. 'Koji super frajer! Zadovoljstvo mi je bilo raditi s njim! Čast je upoznati ga! Nikad neću zaboraviti ovu večer!' Ok, diši Nialle, diši.

Popularni trio udružio se s dečkima i predstavili su 'Nine Direction' tijekom njihova gostovanja na SNL-u. Nakon nastupa, Harry Styles našalio se na Twitteru komentirajući kako ima 'crush' na Paula nakon zajedničke suradnje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene