Otkrio u knjizi

'Varala je dečka tri godine sa mnom, plakao sam kad smo prekinuli!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica je s Hughom bila u vezi 13 godina, a navodno ga je s drugim varala čak tri godine!

Holivudski glumac Tom Sizemore tijekom ovog tjedna objavio je biografsku knjigu u kojoj je na tri strane bogato opisao svoj odnos s 47-godišnjom glumicom Elizabeth Hurley prije 20 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Ipak kraj Još jedan prekid - 'Tužno je, ali nisu uspjeli'

To ne bi bilo ni upola zanimljivo, da nije riječ o ljubavnoj avanturi - točnije, u to vrijeme Liz je bila u vezi s Hughom Grantom!



>> Izgubila živce: 'Mislim da bi trebala od***ati!'

Glumicu je tajna iz prošlosti sustigla nakon 20 godina, a Tom Sizemore, koji danas ima 51 godinu u svojoj knjizi piše: 'Sjećam se kad sam je prvi put vidio. Nikad nisam vidio tako lijepo stvorenje. Imala je prekrasnu svijetlu put, prekrasan glas i šarmantan smijeh', napisao je Tom u knjizi kako su se susreli prvi puta i to na snimanju filma 'Passenger 57'.

Dodaje kako je i Wesley Snipes tad 'bacio oko' na lijepu glumicu, a kako je Tom još bio prilično nepoznat glumac, požurio je čim prije upoznati se s Liz. Tu su počeli pričati, a ubrzo i flertovati da bi dogovorili prvi spoj.

Otišli su zajedno na večeru, a nakon toga i u hotel. Tek kasnije mu je Liz rekla da ima dečka. 'Spavali smo zajedno svakog dana. Onda mi je jednom rekla: 'Kad misliš odnijeti svoje stvari iz moje sobe, dečko mi dolazi za par dana' i to me povrijedilo. Ali nisam je uspio ostaviti, niti jednom, a svaki put sam govorio da neću više biti s njom. Ona je preljubnica, varala je dečka tri godine sa mnom, ali istina je da sam je toliko volio da sam plakao kad smo prekinuli. Istina je da ona nikad nije bila moja', napisao je iskreno Tom.

Nije poznato je li Liz pročitala ovu biografiju, ali ne sumnjamo da će uskoro sve ove navode komentirati upravo njezin glasnogovornik. Naime, Elizabeth i Hugh bili su zajedno od 1987. godine pa sve do 2000. godine. Film u kojem su ona i Tom zajedno glumili snimao se 1992. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene