Nepodnošljivi su

Omraženi u Hollywoodu: Toliko su nepodnošljivi da nitko ne voli s njima raditi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog njihovog karaktera nitko ne želi raditi s njima!

Katherine Heigl najomraženija je glumica iz svoje generacije. Lista njezinih grijeha je podugačka: javno izrugivanje kolega, odvratno ponašanje na filmskim setovima, nemogući zahtjevi, a jedna od najvećih uvreda koje je uputila kolegama bila je ona kada je rekla da ne želi primiti Emmy za 'Uvod u anatomiju' jer je scenarij preloše napisan. Sve to dovelo je Heiglovu do toga da danas praktički snima samo reklame.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow Njoj je 51 godina?! Slavna plavuša i suprug na plaži pokazali nevjerojatno isklesana tijela, ne zna se tko je zgodniji!



Gwyneth Paltrow režiserima zadaje brige na snimanju skoro svakog filma. Na setu za Iron Mana 2 tražila je da se tuš kabina u teretani skroz osuši kako ne bi došla u dodir s vodom po kojoj je prije nje gazio netko drugi. Osim toga, raspored je morao biti posložen tako da na setu ne sretne Scarlett Johansson, s kojom je očito imali neki privatni problem. Poznata je i po tome da voli tračati kolege, a posebno je bila neugodna prema Reese Witherspoon, za koju je rekla da zna da snima glupe, romantične komedije samo zbog novca.

Ljubavni trokut – njegova bivša žena odobrila sadašnju djevojku!

Russell Crowe je poznat po tome da se skoro na svakom snimanju mrtav pijan posvađa s filmskom ekipom, a i Branko Lustig je imao neugodno iskustvo s njim kada ga je Crowe nazvao usred noći i prijetio da će ga ubiti. Croweu se nerijetko događa da ode sa seta jer mu se nešto ne sviđa ili mu netko ide na živce, a ni tučnjave na setovima mu nisu nepoznanica.



Edward Norton je zbog svojih 'mušica' ostao bez uloge Hulka u 'Avengersima'. Norton naime slovi kao glumac koji nimalo nije timski igrač, a najviše mu se zamjera što je 'control freak' i to je uglavnom i razlog zbog kojeg malo tko voli s njim raditi.



Režiser James Cameron je snimio neke od najgledanijih filmova, ali je zato i jedan od režisera s kojim je najteže raditi. Osim što je nepodnošljivi šef, Cameronova ozloglašena 'fora' je da ljudima na snimanjima kaže da ako žele s njim razgovarati moraju uzeti broj i čekaju da dođu na red.



Bruce Willis još je jedna zvijezda koja svojim nepodnošljivim ponašanjem svima ide na živce. Gotovo nikada ne ispunjava uvjet iz ugovora koji se tiče promoviranja filmova koje snima, pa tako često odbija zajedničko fotografiranje s filmskom ekipom s kojom radi. Režiser Kevin Smith je nakon snimanja filma 'Cop Out' u kojem je Willis imao glavnu ulogu održao govor na partyju povodom premijere, a svi su zapamtili jednu rečenicu: 'Želim zahvaliti cijeloj ekipi, osim Bruceu Willisu, koji je je je**** seronja!'



Christian Bale je jedan od najtalentiranijih glumaca današnjice, ali i najomraženiji. Bale ima 'kratki fitilj' i na svakom snimanju urla i iživljava se na ljudima koji rade s njim, vrijeđa ih i od najmanje sitnice koja mu smeta radi pravu dramu.



Jennifer Aniston ima sindrom dive i nikad na setovima ne ruča zajedno s ostalom ekipom, već ruča odvojeno. Nadalje, uvijek inzistira da njezina garderoba bude najluskuznija, a kada se moraju premještati na drugu lokaciju, odbija se voziti s ostalima u autobusu, već inzistira na luksuznom SUV-u. Također, na svako snimanje dovodi svog osobnog frizera, koji ujedno i putuje s njima, a taj trošak producentske kuće košta dodatnih 50.000 dolara tjedno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene