Samo da je sunca i mora!

Ovo su tri omiljene ljetne destinacije Slavka Sobina kojih se jako zaželio, a i koje preporučuje baš svima!

Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Dnevnik.hr) Gabriela Pilić i Slavko Sobin (Foto: IN Magazin) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Buba i Mara (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) +0 Slavko Sobin (Foto: Instagram) Galerija

Slavko Sobin poznat je kao veliki zaljubljenik u putovanja u daleke krajeve, ali ovo će ljeto provesti na top tri omiljene destinacije u Hrvatskoj.

Za popularnog domaćeg glumca Slavka Sobina ovo će ljeto biti pretežito radno, jer nakon što je pobijedio u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama" s partnericom Gabrielom Pilić, iza ugla su ga dočekali novi projekti.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Tihana Lazović Trifunović Bome su se dotjerali Slavko Sobin jednim je detaljem zasjenio zgodnu plavušu s kojom se pojavio, evo zašto su svi gledali samo njih!

No s obzirom na to da Slavko živi u Zagrebu već neko vrijeme, tijekom godine se zaželi svoje rodne Dalmacije, kamo se uputi s prvim naznakama toplog vremena i čim mu obveze to dopuste.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@surfshop_zg #sup #standuppaddle #supboard

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

"Ljeti sam ja uvijek doma jer se zaželim mora u Zagrebu. Najdraže su mi destinacije Šolta, Split i Vis, koji je svim avanturistima preporučio i naš portal Punkufer. Volim putovati i zimi u azijske zemlje. Bio sam na Šri Lanci i Tajlandu, u Vijetnamu i Kambodži."

Baš kao svakom čovjeku s mora, i Slavku zime i hladnoća malo teže padaju, pa ovakve vruće ljetne dane jedva dočeka, a zimi se snalazi na sve moguće načine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buba, donesi čašu vina.

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

"Ja sam Dalmatinac, meni treba sunca i mora pa si uvijek prepolovim zimu na dva izdrživa dijela. U Aziju volim otići jer je financijski isplativa ako se uzme karta na vrijeme. Super je klopa, street food, različiti mirisi i okusi, drugačija kultura."

Kao što smo već spomenuli, Slavka ovog ljeta čeka niz poslovnih obveza, pa će neke daleke destinacije ipak ostati na čekanju, no vjerujemo kako će uživanje na omiljenim domaćim destinacijama i njihovim čarima biti jednako opuštajuće i divno.

"Trenutačno nemam niti jednu destinaciju u planu. Zapravo nisam bio nigdje daleko od siječnja prošle godine, znači već godinu i pol dana. Ne mogu do daljnjega nikamo jer radim, tako da ustvari planiram i maštam o tome da sam otišao, ali tako skoro još neću nikamo".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene