Ups!

Omaklo se prvoj dami: 'Teško je biti samohrana majka'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Supruga predsjednika SAD-a, Michelle Obama, gostovala je u intervjuu no previše posla je izgleda djelovalo i na nju.

Prva dama SAD-a gostovala je u intervjuu za TV podružnicu CBS-a u Burlingtonu, no omakla joj se greška tokom intervju. Iako Michelle Obama ima sjajan ugled majke i supruge, u intervjuu je samu sebe nazvala 'zaposlenom samohranom majkom'.

Pogledaj i ovo Michelle Obama (Foto: Instagram) Nije mu se to svidjelo Otkriven pravi razlog zašto Meghan i Harry nisu bili na Obaminu rođendanu, to je malo tko očekivao

'Vjerujte mi, kao zaposlena samohrana majka – ili bi trebala reći samostalna kao zaposlena mama, kad je vaš suprug predsjednik, osjećate se kao samohrana majka. No i on je prisutan', dodala je Michelle i pritom je odmah objasnila svoju greškicu na početku.

>> Najveća konkurencija Michelle Obame? Kineska prva dama!

49. godišnja prva dama, u intervjuu je pričala o svojoj kampanji o zdravom načinu prehrane te kako je teško djeci ponuditi zdravi obrok svaki dan.

'Kao zaposlena mama, pa i prije nego što smo ušli u Bijelu kuću, bila sam u istoj poziciji. Radila sam, vozila djecu na treninge, nisam imala vremena za kupnju namirnica pa ni za kuhanje. Nije bio problem u novcu, već to što nisam imala dovoljno energije', ispričala je Michelle.

Ona i Barack imaju dvoje djece, 14-godišnju Sashu i 11-godišnju Maliu. Ova greškica sigurno neće naštetiti Michelle, sigurno je pokupila i nove simpatije mama diljem svijeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene