zgrozila pratitelje

Olja Vori zbog jednog poteza na meti kritika: "Završila bih na dijalizi da to napravim"

Olja Vori (FOTO: Instagram) Olja Vori (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Olja Vori (FOTO: Instagram) Olja Vori (FOTO: Instagram) +0 Olja Vori (FOTO: Instagram) Galerija

Olja Vori podigla je prašinu svojom posljednjom objavom na Instagramu. Svog ljubimca prošetala je samo u kućnom ogrtaču i sablaznila svoje pratitelje.

Samom svojom pojavom Olja Vori plijeni pozornost gdje god da se pojavi. U fokusu javnosti zgodna supruga Igora Vorija najčešće je zbog svojih odvažnih modnih kombinacija i netipičnih odjevnih komada koje savršeno spaja. No ovog puta pozornost je privukla neviđenim izdanjem u kojem je rano ujutro prošetala svog ljubimca.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 2 Mjesec borbe protiv karcinoma Poznate Hrvatice otkrivaju svoje navike pregleda i samopregleda dojke: "Ako želiš živjeti, onda se bori protiv toga, suzu baci jednu!''

Čini se da se malenom psiću poprilično žurilo van s obzirom na to da Olja na fotografiji izgleda kao da je pobjegla iz kupaonice. Iako je snijeg zatrpao grad Olja je u šetnju izašla u kućnom ogrtaču i s ručnikom omotanim oko glave. Svojim hrabrim, a rekli bi mnogi i ludim, potezom zgodna Dalmatinka zgrozila je mnoge.

Olja Vori (FOTO: Instagram) Olja Vori (FOTO: Instagram)

"Dobila sam upalu pluća samo gledajući tebe", "Zaledila sam se samo što sam te vidjela na snijegu s ručnikom na glavi", "Ja bih završila na dijalizi bubrega da ovako izađem", poručile su joj pratiteljice u komentarima. No, Olja se na takve komentare nije previše obazirala. "Tko ima psa, shvatit će", poručila je Vorijeva supruga dušebrižnicima.

 

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene