Zaručnika i holivudskog kolegu Jasona upoznala je u studenom 2011. godine, ali su se zaljubili pola godine kasnije. Par nije otkrio kada će pred oltar.

Galerija


Glumica Olivia Wilde predah od obaveza je uzela kako bi uživala na plažama Malibua, a fotografi su je uhvatili u sjajnom raspoloženju dok se brčkala u plićaku sa svojim zaručnikom Jasonom Sudeikisom.

36-godišnja ljepotica pokazala je zavidnu figuru u jednodjelnom crnom kupaćem kostimu. Oliviju su nekoliko puta proglasili jednom od najljepših žena na svijetu, a za njom uzdišu muškarci, ali i žene zbog njezine ljepote i stila.

Zaručnika i holivudskog kolegu Jasona upoznala je u studenom 2011. godine, ali su se zaljubili pola godine kasnije. Jason je tada mislio kako se Olivia viđa s nekim, dok je ona mislila kako glumac jednostavno nije zainteresiran za nju, što je otkrila u jednom intervjuu iz 2013. godine, nekoliko mjeseci nakon zaruka. Još nisu otkrili kada planiraju stati pred oltar.

Olivia je već bila u braku i to s glazbenikom i redateljem Taom Ruspolijem, članom aristokratske obitelji za kojeg se udala 2003. godine, kada joj je bilo svega 19 godina. Par se vjenčao u Washingtonu u školskom autobusu samo uz prisustvo kumova.

Pred oltar je već prije stao i njezin zaručnik, a 2004. godine se vjenčao sa spisateljicom Kay Cannon. Rastali su se četiri godine kasnije.

Mnogi su se pitali nosi li išta ispod široke majice, malo tko se nije okrenuo i zagledao u njezine gole noge