seksi, ali nezgodno!

Jednostavnu kombinaciju ove lijepe bivše misice zasjenio je bujni dekolte kojeg je teško ne primijetiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivia Culpo na Instagramu je objavila fotografiju u dekoltiranoj majici u kojoj je nedavno fotografirana na jednom snimanju.

Manekenka i bivša miss Universe Olivia Culpo (28) zna kako ostaviti dojam, bilo da se radi o njezinom Instagramu ili pojavljivanju u javnosti. 

Pogledaj i ovo Olivia Culpo - 2 Hmm... Bivša misica mamila je poglede u opravici s mnoštvom otvora, a još jedna stvar potaknula je sve na razmišljanje!

Olivia je prošetala kvartom Woodland Hills u Los Angelesu odjevena u traperice i bijelu majicu čiji su joj rukavi stalno padali. Dok ih je podizala i pokušavala zadržati na ramenima, modna influencerica se smješkala. Bilo je očito i da Culpo nije obukla grudnjak, a njezin bujni dekolte je kao i puno puta ranije bio u centru pozornosti. 

Uz ovu odjevnu kombinaciju manekenka je uskladila bijelu torbicu i natikače. Ovim stajlingom se Olivia pohvalila i prije nekoliko dana na Instagramu, a nakon što je dobila brojne komplimente, očito ga je odlučila ponoviti. 

Fotografije možete pogledati ovdje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Inače, Culpo je svojedobno bila proglašena i najseksepilnijom i najljepšom ženom svijeta, krasila je naslovnice brojnih magazina i jedna je od najtraženijih manekenki svijeta.

Američka ljepotica u posljednje vrijeme dijeli često fotografije s dečkom, igračem američkog nogometa Christianom McCaffreyjem (24), a prošlog mjeseca hvalila se njihovim seksi slikama s odmora.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 John Corbett Nekad i sad Prije više od 20 godina šarmirao je gledateljice u ''Seksu i gradu'', a pogledajte kako ovaj ljepotan izgleda na pragu šezdesete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene