Osim ljepotom, Olivia Culpo privlači pozornost i burnim ljubavnim životom

Galerija


Čini se kako se bivša Miss SAD-a oporavlja od ljubavnog brodoloma.

Vezani članci Nick Jonas (Foto: Freeman/Press Association/PIXSELL) Ovaj nakovrčani klinac prošle je godine oženio jednu od najljepših žena svijeta, 10 godina stariju od sebe Olivia Culpo i Danny Amendola (Foto: Profimedia) U studenom je javno grlio drugu, no ona mu se ponovno vratila

Američka ljepotica Olivia Culpo jedno je od najljepših manekenskih lica današnjice, a vrlo je popularna i na društvenim mrežama, na kojima obožavatelje svakodnevno časti atraktivnim fotografijama.

A osim ljepotom, Olivia privlači pozornost i burnim ljubavnim životom. Naime, manekenka je prvo ljubila glazbenika Nicka Jonasa, koji se nedavno vjenčao s bivšom Miss svijeta i glumicom Priyankom Choprom, a zatim je utjehu od iznenadnog prekida pronašla u igraču američkog nogometa Dannyju Amendoli.

Iako se činilo da je s parom sve u najboljem redu, početkom studenog oni su prekinuli, a sportaš je ubrzo viđen u zagrljaju druge žene, sportske novinarke CBS-a Biance Peters, dok je Olivia za to vrijeme bila u Los Angelesu. Manekenka se povjerila prijateljima kako se osjeća poniženom te da mu se više nikada ne bi vratila jer mu više ne vjeruje.

Navodno ju je sportaš pokušao vratiti nakon što su fotografije obišle svijet uvjeravajući ju kako je sve veliki nesporazum, no smeđokosa ljepotica nije ga htjela slušati.

Sudeći po njezinu profilu na Instagramu te paparazzo fotografijama, manekenka izgleda bolje no ikad, što je dokazala i nedavno kada je prošetala Beverly Hillsom u visokim, crvenim čizmama od kože kojima je istaknula vitke noge.

Baš svi pogledi bili su na njima, kao i na njezinoj kratkoj, crnoj haljini, a ljepotica je za ovo izdanje dobila brojne komplimente.

Imala je boljih izdanja: Dekolte slavne pjevačice nije oduševio baš nikoga

Djevojka nogometaša zaludjela frajere: Dečku baš i ne ide na terenu, ali zato izvan terena…