Olivia Culpo snimljena je na plaži u Malibuu u bijelom bikiniju s tangama.

Galerija


Olivia Culpo (29) sve je očarala svojom ljepotom kada je 2012. godine okrunjena kao Miss Universe svijeta, a otad je često krasila i liste najseksi žena svijeta.

Vezani članci Olivia Culpo Haljina bivše misice obična je samo na prvu, jedan pogled iza i sa strane priča sasvim drugu priču Bikini (Foto: thechive.com) Instagramuše putuju plažama svijeta samo kako bi vam poklonile ove slike

Svojeg seksepila svjesna je i sama, pa je najčešće možemo vidjeti u odjeći koja naglašava njezine adute te u oskudnim badićima koji su joj omiljena uniforma.

Nakon što je zapalila Instagram videom u kojem se skida u bikini s tangicama i uskače u ocean, paparazzi su je ulovili u još jednom oskudnom badiću i njihove fotke potvrdile su da u stvarnosti izgleda jednako senzacionalno kao na društvenoj mreži.

Olivia je fotkana na plaži u Malibuu, gdje se u bijelom bikiniju koji također ima tanga gaćice zabavljala sa svojim psićem, a nisu je omeli ni brojni znatiželjni pogledi koje je privukla u tom izdanju.

Nedavno je na svojem Instagramu naglasila i kako je sve na njoj prirodno, a u jednom je intervjuu otkrila kako se ne drži nikakvog strogog načina prehrane, već svoju liniju ponajviše duguje dobrim genima i redovitoj tjelovježbi.

Inače, Culpo su natjecanja u ljepoti otvorila put u manekenske i još uvijek je jedna od traženijih modela u svijetu pa je često možemo vidjeti i na naslovnicama poznatih časopisa.

U nedjelju će s glumcem Mariom Lopezom voditi i ovogodišnji izbor za Miss Universe svijeta na Floridi, gdje će Hrvatsku predstavljati atraktivna Zadranka Mirna Naiia Marić.

Lopez opasno visoko podigla haljinu pa pokazala istreniranu stražnjicu, zanimljiva je ruka koja se našla u kadru na tom području

Ona se usudi ono što se većina njezinih kolegica ne bi, haljina u kojoj je svaki korak rizičan dovoljno je dobar dokaz