Olivia Colman u stvarnosti nimalo ne nalikuje kraljici Elizabeti II. koju glumi u hit-seriji "Kruna".

Galerija


Oskarovka Olivia Colman (46) vrhunski je utjelovila britansku kraljicu Elizabetu II. u Netflixovoj "Kruni", dok je u stvarnom životu skromna i zazire od glamura koji uživa u seriji.

Vezani članci Emma Corrin Možete li na temelju ove fotografije pogoditi o zvijezdi koje serije je riječ? Tko bi rekao da je to ista osoba! Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica otkrila strašan detalj o kruni: Jedan krivi pokret i možete nastradati

Glumica je snimljena tijekom šetnje Londonom, a na fotografijama koje je objavio Daily Mail gotovo je neprepoznatljiva.

Krunu je zamijenila sportskom kapicom, a raskošne kraljevske odore dugačkom zimskom crnom jaknom s postavom, trapericama i tenisicama.

Ispod kape su provirile njezine razuzdane smeđe loknice koje su također potpuna suprotnost kraljičinoj prepoznatljivoj i uvijek urednoj frizuri.

No iako se privatno potpuno razlikuju, Colman je u seriji vjerno utjelovila kraljicu Elizabetu II te je za svoju izvedbu nagrađena Zlatnim globusom za najbolju žensku ulogu.

Glumica je i 2019. godine dobila i Oskara u istoj kategoriji i to također za ulogu britanske kraljice, samo ovoga puta Anne u filmu "Miljenica".

Ostao je zapamćen i njezin kratki, ali inspirativni govor zahvale s dodjele u kojem je progovorila i o svojem životu prije glumačke karijere.

"Svim djevojčicama koje su ispred svojih televizora, nikad ne znate! Nekad sam radila kao čistačica i provela puno vremena sanjajući i zamišljajući ovaj trenutak", poručila je Olivia s pozornice dok je preuzimala Oskara.

Nina Badrić prošetala se Zagrebom samo u sakou i visokim čizmama, fotografija je izazvala lavinu reakcija!