Sramota

Ikona jugoslavenskog filma: "Prodajem namještaj da bih preživjela"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivera Katarina u intervjuu je progovorila o financijskim problemima koji su je snašli.

Jedna od najljepših glumica jugoslavenskog filma, Olivera Katarina, progovorila je u intervjuu za magazin Glorija o financijskim problemima koji su je snašli u 78. godini života. Slavna beogradska glumica i pjevačica živi u iznajmljenom stanu u Beogradu i radi na novoj knjizi, a došla je u situaciju da za režije mora prodavati namještaj. Nedavno je prodala komad namještaja da bi platila struju. Priznala je i da je istina da je u jednom periodu imala svega dvije haljine te je nosila tenisice svog sina.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživa u životu Još jedna u nizu senzacionalnih fotki 54-godišnje glumice, u badiću pokazala nikad bujniji dekolte

"Zbog ponosa ništa ni od koga nisam tražila. Tako je i sada, kad rasprodajem pokućstvo i uspomene da bih platila račune i preživjela. Ne želim o tome pričati, ni sina opterećavati svojim probmemima. Netko je davno rekao: Moje siromaštvo dokaz je mog poštenja i dostojanstva", rekla je Olivera, a prenosi Blic. Olivera je dobro zapamćena, prvenstveno po ulozi u filmu "Sakupljači perja", u kojem su pored nje glumili i Bata Živojinović te Bekim Fehmi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene