objavili organizatori

Oliver iznenada otkazao koncert na koji je najavio da stiže: "Ne smije se izlagati naporu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je još do nedavno najavljivao da stiže u Frankfurt Oliver je koncert morao otkazati zbog svog stanja.

Još u ponedjeljak ujutro Oliver Dragojević tvrdio je da stiže 11. studenog u Frankfurt na tradicionalan koncert Hrvatske noći. Brojni obožavatelji legendarnog pjevča s oduševljenjem su pozdravili njegov borbeni duh. No, već istu večer organizatori koncerta objavili su da Oliver zbog svog zdravstvenog stanja ipak ne dolazi.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević Ovo se čekalo! Oliveru Dragojeviću pet i pol godina nakon smrti odana posebna počast, evo i tko je za sve zaslužan

"Teška srca Vam moramo saopćiti da se naš dragi Oliver Dragojević zbog zdravstvenog stanja ipak ne smije izložiti naporima nastupa. Prije svega mu želimo puno snage i potpuno ozdravljenje! U mislima i molitvama smo uz našeg prijatelja i legendarnog umjetnika. Oliver Vas sve puno pozdravlja i želi Vam nezaboravnu feštu, te obećaje da će biti opet s nama iduće godine na HRVATSKOJ NOĆI 2018.", objavili su organizatori na svojoj Facebook stranici.

 

Otkrili su i da umjesto njega u Fraport Arenu stiže Petar Grašo. "Budući da naš dragi Oliver neće moći nastupiti, želimo vam ovim putem objaviti da će nas u ime Olivera zabavljati Petar Grašo. Oliveru od sveg srca i Boga dano želimo dobar i brzi oporavak i radujemo se njegovom nastupu u 2018. godini na Hrvatskoj Noći", stoji u objavi.

Podsjetimo, Oliver je prije dva tjedna nastupio po prvi puta nakon objave teške dijagnoze. Oduševio je prepuni splitski HNK i za svoj nastup zasluženo pobrao ovacije.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene