što bi rekao sam?

VIDEO Ovakvog Olivera još niste čuli: Je li bolji od originala?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sam Smith trijumfirao je na Grammy nagradama, a sada je i naš cijenjeni glazbenik odlučio pokazati svoju drugu stranu...

Protekla je godina bila jako uspješna za mladog glazbenika Sam Smitha. Britanac je tako dobio Grammy za pjesmu godine i za snimku godine za "Stay With Me", najbolji pop album godine ("In The Lonely Hour") i najboljeg novog izvođača. Na dodjeli je poručio kako je to bila "najbolja večer njegovog života".

Pogledaj i ovo Sam Smith - 11 zanimljiv outfit Poznati pjevač u vrućim hlačicama odradio novogodišnju šetnju, a zbog još jednog detalja svi su se okretali za njim

Grammy 2015: Sam Smith trijumfirao na dodjeli nagrada, Beck iznenađenje godine

Samove pjesme odlično su prihvaćene među svjetskom publikom, a izgleda kako se svidjela i našem glazbeniku Oliveru Dragojeviću. On se pak našao u studiju Antene Zagreb gdje je otpjevao svoju verziju pjesme 'Stay With Me' te izazvao pozitivne kritike.

Što vi mislite, je li bolji od originala?



Pred Oliverom su tri koncerta, tri dana zaredom u Lisinskom. Ulaznice za koncerte 8. ožujka i 9. ožujka su rasprodane, a zbog velikog interesa publike dodan je novi datum - 10. ožujka.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene