Prošnja za zaborav

Fijasko na Oliverovom koncertu: "Sve sam dogovorio, a ona ga je odbila"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oliver Dragojević ususret svog velikog koncerta u Areni Zagreb prisjetio se zanimljive anegdote iz prošlosti.

Oliverovi hitovi neumorno se uvježbavaju. Koncert u zagrebačkoj Areni "Oliverovih 70" sve je bliže.
"A što ćete očekivati od jednog starog čovjeka. Puno pjesama i fenomenalan spoj filharmonije i mene", najavljuje Oliver za Dnevnik Nove TV.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Iza njega su nebrojeni koncerti, a iako je 70-ta na pragu, ne planira stati. U planu su mu novi koncerti i to u Moskvi i Ljubljani gdje će zapjevati s Gibonnijem. Njihova pjesma "Sreća" osvojila je najviše nominacija za nadolazeću dodjelu nagrade Porin.

"Našao sam mir u hladnoj sobi, u praznoj postelji.. Pjesma ima malo jedan tekst koji bi trebalo malo razmotriti", u šali govori Oliver koji se s vremena na vrijeme rado se prisjeti mladih dana.

"Prvi put sam pjevao 61. na "Djeca pjevaju", znači ima 57 godina. Glavna prekretnica u mom stilskom pjevanju dogodila se pjesmom Galeb i ja. U njoj sam se našao", kaže Oliver.

Na njegove pjesme plače se i veseli, znaju ga sve generacije, a padne i pokoja prošnja. Nekad uspješna, a nekad baš i ne. "Znam da neki pjevači imaju obred vjenčanja na svojim koncertima. I mene je to dopalo jedan put, bili smo negdje kod Maribora. Sve sam dogovorio s damom i dođe muškarac, donese prsten, klekne na koljena i ponudi joj brak, a ona ga odbije. I tu počinje svađa na pozornici", sjeća se Oliver.

Sa suprugom je braku više od 40 godina. Mnogi današnji parovi na tom bračnom stažu bi pozavidjeli. A u čemu je tajna? "Ne se previše viđati", kao iz topa odgovara Oliver. I ponekad joj zapjevati neku od svojih najljepših balada.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene