Je li ovo moguće?!

Kad vidite mišićavog Ukrajinca, bit će vam jasno zašto je Maja zinula, ali potpuno se raspametila tek kad se predstavio, evo i zašto!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov Martina Tomčić Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov +4 Oleg Tatarynov Galerija

Oleg Tatarynov zadivio je žiri Supertalenta svojom akrobatskom točkom u zraku u drugoj epizodi showa, a posebno je impresionirao Maju Šuput.

Show Nove TV "Supertalent" vratio se na male ekrane u velikom stilu i već nakon dvije epizode ne prestaje se pričati o brojnim talentima koji su se dosad imali priliku predstaviti.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kao da nije stvarna! Maja Šuput postala je živa lutka: Pazilo se na baš svaki detalj, a rezultat će vas zapanjiti!

Jedan od kandidata koji se posebno istaknuo u drugoj epizodi je Ukrajinac Oleg Tatarynov, koji je svojom uzbudljivom akrobacijskom točkom u zraku zadivio žiri, a ženski dio osvojio je i prije nego što je nastupio.

Zgodni Oleg išetao je na pozornicu u raskopčanoj košulji, a Maja Šuput i Martina Tomčić nisu mogle sakriti oduševljenje sa svojih lica kada su ga ugledale.

"Opa", odmah je prokomentirala Maja, a kada se predstavio, ostala je u šoku.

"Prezime ti je Tatarynov?", pitala ga je i prasnula u smijeh, zbog čega se Oleg zapitao što se događa, pa mu je ostatak žirija objasnio da se Maja nakon udaje preziva slično kao i on, odnosno Tatarinov.

"Ne moraš ni mijenjat' prezime, Majo", odmah joj je dobacila Martina.

Maja se nije mogla prestati smijati ovoj slučajnosti, niti je mogla s lica sakriti svoju zadivljenost Olegovom pojavom, a onda je on izveo svoju točku kojom je osvojio i ostatak žirija.

"Majko mila", komentirala je Šuput dok je izvodio akrobacije na šipki, a tijekom nastupa je i skinuo košulju.

"Ovo je bilo nevjerojatno, a moram reći da i tvoje tijelo izgleda tako Tatarynov", kazala mu je nakon nastupa, a zatim ga je pitala i je li oženjen, na što je on odgovorio da nije.

"Prekasno je za tebe", poručio je Maji Davor Bilman, a ona se našalila kako pita za prijateljicu. Zanimalo ju je i ima li djevojku, a Oleg joj je otkrio da je slobodan.

"Impresionirana sam", zaključila je Maja pa je riječ prepustila Bilmanu.

"Nemam komentara", kratak je bio Davor, no nije krio oduševljenje.

"Ja sam zahtjevna sutkinja koju nije lako zadovoljiti, ali ostavio si me bez daha. Bilo je nevjerojatno, ovo je bio jedan od 10 najboljih nastupa koje sam vidjela u pet sezona showa. Jako lijepo", komentirala je vidno uzbuđena Martina.

"Ovo je bilo doista nevjerojatno", poručio mu je Janko Popović Volarić, a zatim je riječ još jednom preuzela Maja koja mu je pokušala na ukrajinskom reći da je bio fantastičan.

Oleg je od žirija dobio četiri "da" koji su mu osigurali prolazak u daljnje natjecanje.

Uoči nastupa 32-godišnji Ukrajinac s adresom u Španjolskoj pred kamerama je ispričao i ponešto o svojem privatnom životu i akrobacijama kojima se, kako je otkrio, počeo baviti prije pet godina.
Priznao je kako inače vježba dva do tri sata svaki dan, ali dva tjedna prije Supertalenta vježbao je i do šest sati dnevno. Naglasio je i da su njegove akrobacije jako opasne, u što se uvjerio i kada je prije godinu dana pao s visine od šest metara i zadobio teške ozlijede.

"Bio sam u bolnici, imao sam potres mozga, šavove po licu, ozlijedio sam koljeno i nogu i jedno vrijeme nisam mogao hodati", prisjetio se teškog perioda u životu kada se zapitao bi li se trebao nastaviti time baviti, a priznao je i da ga strah još uvijek proganja prije svakog nastupa.

Olegu ovo nije prvi put u Supertalentu i već se natjecao u španjolskoj i talijanskoj inačici showa, koje su mu donijele i veliku popularnost na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oleg Tatarynov (@olegtatarynov)

Na Instagramu ga trenutno prati više od 85 tisuća ljudi, no vjerujemo da će mu njegovi novostečeni fanovi iz Hrvatske pomoći znatno povećati tu brojku.

Oleg radi i kao model, a sa svojim pratiteljima redovito dijeli golišave fotke na kojima je u prvom planu njegov isklesani torzo.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman +6 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Luda frizura Maje Šuput zasigurno će podijeliti mišljenja jer s ovoliko kose definitivno nije lako paradirati!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić stišće zlatni gumb (Foto: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (FOTO: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (Foto: Screenshot Nova TV) +6 Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Celebrity U "Supertalentu" je doživio svašta pa i odbio dirati gigantske grudi, no ovo je trenutak koji Janko Popović Volarić ipak najviše pamti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene