Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oksana Grigorieva nije se mogla nositi s novčanim problemima pa je proglasila vlastiti bankrot.


Iako svaki mjesec dobiva 20 tisuća dolara alimentacije, bivša ljubav Mela Gibsona, Oksana Grigorieva, uspjela je bankrotirati, piše TMZ.

Holivudski 'zločesti dečko' ponovo iznenadio!

Vezani članci Slika nije dostupna Najveći seks skandali u Hollywoodu! Slika nije dostupna Bitka s Gibsonom je uništava: Boji se da će postati beskućnik!

Grigorievu je do bankrota je dovela bitka za skrbništvo koju su ona i Gibson vodili prije četiri godine. U objavljenim dokumentima Grigorieva tvrdi kako njezina imovina iznosi 48 tisuća dolara, no dug joj iznosi 438 tisuća dolara.

Također je izjavila kako ima samo 10 dolara u gotovini, no posjeduje klavir u vrijednosti od 5 tisuća dolara koji joj je preostao kao uspomena na njezinu glazbenu karijeru.

Oksana navodi kako je većina dugova nastala zbog pretjerivanja s kreditnim karticama.

Grigorieva također dobiva i 2 500 dolara od bivšeg partnera Timothyja Daltona s kojim ima sina Alexandera, no ni to joj nije pomoglo te je ostala bez novčića.

Gibson i Ruskinja u vezi su bili godinu dana, a zbog nje je čak ostavio suprugu i sedmero djece. Nakon što su prekinuli, Grigorieva je objavila i audiosnimke na kojima ju je glumac brutalno vrijeđao.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook