Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oksana Grigorieva nije se mogla nositi s novčanim problemima pa je proglasila vlastiti bankrot, a sada se boji da će je slavni glumac dovesti do prosjačkog štapa.


Oksana Grigorieva strahuje hoće li je otac njezine 4-godišnje kćeri, Mel Gibson, vratiti na sud te se boji da će završiti kao beskućnik, piše Radar Online.

Oksana Grigorieva proglasila je bankrot

Vezani članci Slika nije dostupna Najveći seks skandali u Hollywoodu! Slika nije dostupna Bitka s Gibsonom ju je uništila: Ostala na 10 dolara!

Bivša Gibsonova djevojka mogla bi se naći u novoj sudskoj parnici jer, čini se, kako bi se glumac mogao obratiti sudu za obiteljsko pravo zbog skrbništva nad malenom Luciom.

'Oksana živi u Melovoj kući i dopušteno joj je da boravi u njoj s kćerkicom sve dok ona ne napuni 18 godina', rekao je izvor.

'No, ako Oksana izgubi skrbništvo nad Luciom, morat će napustiti kuću. Također ovisi o 20 tisuća dolara mjesečne alimentacije koju joj Mel plaća. Nasmrt je preplašena da će ju Mel vratiti na sud i da će ostati bez svega', dodao je.

Podsjećamo, Oksana je nedavno proglasila bankrot. Grigorievu je do bankrota dovela bitka za skrbništvo koju su ona i Gibson vodili prije četiri godine. U objavljenim dokumentima Grigorieva tvrdi kako njezina imovina iznosi 48 tisuća dolara, no dug joj iznosi 438 tisuća dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook