Ponovno na sud

Bitka s Gibsonom je uništava: Boji se da će postati beskućnik!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oksana Grigorieva nije se mogla nositi s novčanim problemima pa je proglasila vlastiti bankrot, a sada se boji da će je slavni glumac dovesti do prosjačkog štapa.

Oksana Grigorieva strahuje hoće li je otac njezine 4-godišnje kćeri, Mel Gibson, vratiti na sud te se boji da će završiti kao beskućnik, piše Radar Online.

Pogledaj i ovo showbuzz Jeste li znali? Najveći seks skandali u Hollywoodu!

Oksana Grigorieva proglasila je bankrot

Bivša Gibsonova djevojka mogla bi se naći u novoj sudskoj parnici jer, čini se, kako bi se glumac mogao obratiti sudu za obiteljsko pravo zbog skrbništva nad malenom Luciom.

'Oksana živi u Melovoj kući i dopušteno joj je da boravi u njoj s kćerkicom sve dok ona ne napuni 18 godina', rekao je izvor.

'No, ako Oksana izgubi skrbništvo nad Luciom, morat će napustiti kuću. Također ovisi o 20 tisuća dolara mjesečne alimentacije koju joj Mel plaća. Nasmrt je preplašena da će ju Mel vratiti na sud i da će ostati bez svega', dodao je.

Podsjećamo, Oksana je nedavno proglasila bankrot. Grigorievu je do bankrota dovela bitka za skrbništvo koju su ona i Gibson vodili prije četiri godine. U objavljenim dokumentima Grigorieva tvrdi kako njezina imovina iznosi 48 tisuća dolara, no dug joj iznosi 438 tisuća dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene