Pogledajte galeriju!

Okršaj zvijezda: Tony Cetinski protiv Amara Bukvića!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Varaždinu je završio malonogometni humanitarni turnir za pomoć djeci s posebnim potrebama u kojem su sudjelovale brojne domaće zvijezde.

Na humanitarnom turniru udjelovalo je pedesetak sportaša, glazbenika, novinara i glumaca. Cilj je skupiti 750 tisuća kuna za izgradnju Regionalnog centra za djecu s posebnim potrebama i zatvorenog jahališta za terapijsko jahanje za terapije i rehabilitaciju djece s posebnim potrebama s područja sjeverne regije (Međimurske, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije).

>> Tony Cetinski održao koncert u Ljubljani nakon poraza Slovenaca

Pogledaj i ovo Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) na kraju im se posrećilo! Ovi domaći zavodnici su rekorderi po razvodima, jedan je proveo tek 21 dan u braku, no nisu izgubili vjeru u ljubav

Majka djevojčice koja boluje od sindroma Down – Višnja Horvat dodala je da roditelji trebaju pomoć. 'Roditelji kucaju na sto vrata, traže dobru dijagnozu, puni su nade i onda često uslijedi šok, koju terapiju da uzmemo, gdje je naći ?', pita se gospođa Horvat. I upravo prva u nizu akcija je humanitarni malonogometni turnir na kojem su nastupile ekipe glazbenika - Tony Cetinski, Boris Novković, Hari Rončević, Denis Dumančić te Nikša Bratoš dok su u ekipi glumaca bili Vedran Mlikota, Jan Kerekeš, Amar Bukvić, Ivica Pucar te drugi.

Povodom akcije Tony Cetinski je rekao: 'Lijepo je da se možemo ovako naći, a ujedno i pomoći.' Pružio je podršku roditeljima, a s djecom se rado fotografirao. Nikša Bratoš je također odgodio razne obveze i pojavio se na turniru. 'Mislim da nam je obveza pomoći, bez obzira kako i na koji način i dobro je da smo se odazvali', rekao je Bratoš. Glumačku ekipu predvodio je Ivica Pucar. Istaknuo je da su glumci dokazali da su nesebični, te kad je neki humanitarni događaj, rado se odazovu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene