Pišu srpski mediji

Nikad joj nije odgovorila na uvrede: Severini nude 100 tisuća eura za okršaj s Karleušom?

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) +0 Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Galerija

Okršaj Severine i Jelene Karleuše priželjkuje se u žiriju popularnog showa "Zvezde Granda".

Srpski mediji poput Kurira raspisali su se o okršaju dvije glazbene dive.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Radi se o našoj Severini Kojić i srpskoj pjevačici Jeleni Karleuši, a okršaj se priželjkuje u žiriju popularnog showa "Zvezde Granda". Naime, kako su se raspisali srpski mediji, direktor Grand produkcije Saša Popović navodno Severini nudi 100 tisuća eura da ppostane jedna od članica žirija.

Popović priželjkuje da žiri u novoj sezoni od rujna bude sastavljen od poznatih ličnosti iz zemalja bivše Jugoslavije, a prva na popisu mu je jedna od naših najpopularnijih i najzaposlenijih pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

To nije slučajno, jer je Jelena koja već sjedi u žiriju tijekom posljednjih godina nekoliko puta javno prozvala Severinu zbog snimke i fotografija koje su dospjele u javnost. Navodno je sve počelo zbog svađe oko dueta sa srpskom repericom Sajsi MC s kojom je Severina snimila pjesmu "Silikoni", no Jelena je još ranije dogovorila suradnju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sajsi mc (@sajsimcofficial) on

Druga verzija kaže kako je njihov sukob započeo prije nekoliko godina na koncertu Saše Matića na kojem su obje bile gošće, a Severina je prva imala tonsku probu. Trajala je skoro 45 minuta, i kad su joj iz organizacije rekli da ubrza jer i Jelena čeka tonsku, Severina ih je kratko upitala: "Koja Jelena?"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Nakon toga Severina ju je srela i pozdravila na hodniku poželjevši joj sreću na nastupu, no Jelena je samo prošla pored nje bez riječi, a nije ju niti pogledala.

Bilo je tu još brojnih uvreda s Jelenine strane na račun naše pjevačice koja na njih nikada nije javno reagirala. A srpski mediji upravo zato tvrde kako joj Popović nudi šansu za konačni obračun uz mogućnost spominjanja njezine navodne porno-afere s nogometašem Ognjenom Vranješom koja je tjednima drmala Balkan.

Ima li u ovakvim glasinama istine, brzo ćemo saznati.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +4 Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Celebrity "Obožavateljica" pokušala uvrijediti Nives Celzijus, njezin britki i zanimljiv odgovor oduševio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene