MOSCHINO [tv] H&M kolekcija predstavljena je u srijedu u New Yorku na ekskluzivnoj reviji koju su nosile sestre Hadid, ali i Naomi Campbell.

Galerija


Ova se modna suradnja već neko vrijeme željno iščekuje.

Vezani članci Adut Akech Bior (Foto: Instagram) Prelijepa manekenka dio djetinjstva provela je u izbjegličkom kampu, a danas svi žele raditi s njom Slika nije dostupna S 43 u toplesu izgleda poput 20-godišnjakinje!

Brand Moschino jedan je od najpoznatijih i najomiljenijih na svjetskoj modnoj sceni, a otkad je najavljena suradnja sa slavnim high-street brendom H&M, svi ju željno iščekuju.

Ona na police trgovina i u online shopove stiže 8. studenog, a sinoć je u New Yorku održana revija koja je okupila brojna poznata lica. Modnu postavu činile su sestre Bella i Gigi Hadid, a legendarni model Naomi Campbell zatvorila je reviju.

Naomi Campbell i Bella Hadid (Foto: AFP)
Moschino (Foto: Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Foto: Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Mlađahne manekenke Bella i Gigi trenutačno su najtraženija modna lica, a uskoro će uljepšati i pistu showa Victoria's Secret koji se ponovno vraća u New York u kojem je i sve počelo. I dok javnost negoduje zbog njihove popularnosti i zaposlenosti jer smatra kako slavu mogu zahvaliti isključivo bogatim i poznatim roditeljima, baš poput Kendall Jenner, brendovi zadovoljno trljaju ruke.

Naime, djevojke na društvenim mrežama imaju milijune obožavatelja, a sve što reklamiraju proda se u nekoliko sekundi. Da to nije pošteno prema djevojkama koje cijeli život sanjaju i mukotrpno rade na tome da nose prestižne revije i uljepšavaju najprestižnije naslovnice, svakako nije, no zarada je zarada.

Međutim, djevojke su sinoć zasjenile modne veteranke Naomi Campbell, Helena Christensen i Christy Turlington, koje su nekada žarile i palile modnom scenom te bile najpoznatiji top-modeli 90-ih. Još kad im se u jednom trenutku pridružila Iman, udovica legendarnog glazbenika Davida Bowieja, sve oči bile su na njima.

Naomi danas ima 48 godina, Helena i Christy 49, dok Iman ima 63 godine, no i dalje izgledaju i više nego odlično.

Naomi Campbell i Bella Hadid (Foto: AFP)
Versace (Foto: Miguel MEDINA / AFP) Foto: Miguel MEDINA / AFP

Na eventu su još samo nedostajale 53-godišnja Linda Evagelista, 52-godišnja Cindy Crawford i 48-godišnja Claudia Schiffer da sastav iz "zlatnog doba top-modela" bude potpun. Mnoge od njih i dalje su aktivne u modnom svijetu, iako niti približno kao prije, no svijet se i dalje divi njihovoj bezvremenskoj ljepoti.

Ipak, sigurni smo da cure itekako dobro zarađuju i sada. Kako je to jednom rekla Linda u intervjuu za slavni Vogue 1990. godine: "Mi se ne dižemo za manje od 10 tisuća dolara po danu."

Sestre Hadid ili top-modeli 90-ih, ostavljamo vam da prosudite sami. 

Slavna glumica ljubi poduzetnika čiju je suprugu ovo ljeto Hauser grlio u Puli

 

Fotografi su sve zabilježili: Pogledajte poprilično banalnu pogrešku koja se potkrala Meghan Markle