Jeff i MacKenzie Bezos službeno su razvedeni.

Galerija


Razvod najbogatijeg čovjeka na svijetu i osnivača Amazona, Jeffa Bezosa i njegove sada već bivše supruge MacKenzie službeno je priveden kraju.

Vezani članci Nicolas Cage (Foto: Profimedia) Oženio se pa razveo nakon 4 dana, a onda se pojavio zarastao u bradu i skrivao se ispod šešira Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Oglasio se bivši dečko trenutačno najpoznatije ljubavnice na svijetu: ''Varala me i bila škrta, htjela je da joj sve plaćam''

Prema pisanju britanskog Mirrora, to je najskuplji razvod svih vremena. Naime, Bezosovo bogatstvo procjenjuje se vrtoglavih 137 milijardi američkih dolara.

"Zahvalna sam što je razvod mog i Jeffovog braka završen, uz međusobnu podršku i razumijevanje i podršku svih koji su nam pristupili s ljubaznošću. Radujem se sljedećoj fazi našeg odnosa, u kojoj ćemo biti roditelji i prijatelji", stoji u službenoj MacKenzienoj izjavi.

Nakon 25 godina braka MacKenzie je Jeffu prepustila veći dio dionica u tvrtkama koje je posjedovala.

"Sretna sam što su mu predala sve svoje interese u Washington Postu i Blue Originu, te 75% posto naših Amazon dionica, plus kontrolu glasovanja u mojim udjelima i to kako bih podržala njegovu kontinuiranu suradnju s timovima tih nevjerojatnih kompanija", dodala je MacKenzie i otkrila kako je uzbuđena zbog vlastitih planova.

"Zahvalna sam na prošlosti i veselim se onome što tek dolazi", zaključila je novopečena milijarderka.

No, njezini su pratitelji na društvenim mrežama ostali šokirani prijateljskim tonom u kojem je razvod protekao, obzirom na razlog zbog kojeg je do njega došlo. Također iznenađeni su što Jeff nije ostao bez pola svoje imovine kako se nagađalo da hoće jer smatraju da mu se MacKenzie morala osvetiti. 

Na društvenim se mrežama oglasio i Jeff.

"Zahvalan sam prijateljima i obitelji  za svu podršku i ljubav. To mi znači i više nego možete zamisliti. Najveće hvala MacKenzie. Zahvalan sam na njezinoj podršci i ljubaznost u ovom procesu i veselim se našem novom odnosu. Tijekom zajedničkog rada, MacKenziena sposobnost se itekako vidjela. Bila je izvanredna partnerica, saveznica i majka. Ona je snalažljiva, brilijanta i voljena i znam da ću u budućnosti još puno toga naučiti od nje", napisao je Jeff. 

Podsjećamo, MacKenzie i Jeff vijest o razvodu su objavili u siječnju ove godine, nakon što su u javnost procurila informacije o Jeffovoj ljubavnoj aferi s televizijskom voditeljicom Lauren Sanchez.

Još jedna odluka Meghan Markle koja je šokirala svijet i kojom krši tradiciju svojih prethodnica