Cifra od koje boli glava!

Okončan najskuplji razvod svih vremena: Bivša supruga osnivača Amazona bogatija za pozamašnu svotu novca, ali...

Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Getty Images 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) MacKenzie i Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff Bezos (Foto: Profimedia) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) +1 Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Galerija

Jeff i MacKenzie Bezos službeno su razvedeni.

Razvod najbogatijeg čovjeka na svijetu i osnivača Amazona, Jeffa Bezosa i njegove sada već bivše supruge MacKenzie službeno je priveden kraju.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos (Foto: Profimedia) Ucjenjivali ga Najbogatiji čovjek na svijetu tuži američki časopis: ''Rekli su da će objaviti moje gole fotografije''

Prema pisanju britanskog Mirrora, to je najskuplji razvod svih vremena. Naime, Bezosovo bogatstvo procjenjuje se vrtoglavih 137 milijardi američkih dolara.

"Zahvalna sam što je razvod mog i Jeffovog braka završen, uz međusobnu podršku i razumijevanje i podršku svih koji su nam pristupili s ljubaznošću. Radujem se sljedećoj fazi našeg odnosa, u kojoj ćemo biti roditelji i prijatelji", stoji u službenoj MacKenzienoj izjavi.

Nakon 25 godina braka MacKenzie je Jeffu prepustila veći dio dionica u tvrtkama koje je posjedovala.

"Sretna sam što su mu predala sve svoje interese u Washington Postu i Blue Originu, te 75% posto naših Amazon dionica, plus kontrolu glasovanja u mojim udjelima i to kako bih podržala njegovu kontinuiranu suradnju s timovima tih nevjerojatnih kompanija", dodala je MacKenzie i otkrila kako je uzbuđena zbog vlastitih planova.

"Zahvalna sam na prošlosti i veselim se onome što tek dolazi", zaključila je novopečena milijarderka.

No, njezini su pratitelji na društvenim mrežama ostali šokirani prijateljskim tonom u kojem je razvod protekao, obzirom na razlog zbog kojeg je do njega došlo. Također iznenađeni su što Jeff nije ostao bez pola svoje imovine kako se nagađalo da hoće jer smatraju da mu se MacKenzie morala osvetiti. 

Na društvenim se mrežama oglasio i Jeff.

"Zahvalan sam prijateljima i obitelji  za svu podršku i ljubav. To mi znači i više nego možete zamisliti. Najveće hvala MacKenzie. Zahvalan sam na njezinoj podršci i ljubaznost u ovom procesu i veselim se našem novom odnosu. Tijekom zajedničkog rada, MacKenziena sposobnost se itekako vidjela. Bila je izvanredna partnerica, saveznica i majka. Ona je snalažljiva, brilijanta i voljena i znam da ću u budućnosti još puno toga naučiti od nje", napisao je Jeff. 

Podsjećamo, MacKenzie i Jeff vijest o razvodu su objavili u siječnju ove godine, nakon što su u javnost procurila informacije o Jeffovoj ljubavnoj aferi s televizijskom voditeljicom Lauren Sanchez.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: AFP) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +5 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Još jedna odluka Meghan Markle koja je šokirala svijet i kojom krši tradiciju svojih prethodnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene