Ovome nema kraja

O skandalu s plagiranjem oglasila se i Franka Batelić: ''Svaki ožiljak je lekcija''

Franka Batelić (FOTO: Instagram) Franka Batelić (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (FOTO: Instagram) Guez, Franka Batelić (FOTO: Facebook/Pixell) Franka Batelić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) +0 Branimir Mihaljević, Franka Batelić, Siniša Bevanda (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Galerija

Oko skandala vezano za to da joj je pjesma plagijat, sada je oglasila i Franka Batelić.

Skandal oko pjesme ''Crazy'', koju će Franka Batelić izvesti na Eurosongu, ne jenjava. Svi su na nogama zbog ovoga, a Frankin tim ovih dana zasigurno ne spava.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Nakon svih aktera priče koji su se oglasili, nedostajao je samo komentar Franke Batelić. Ona je svoje razmišljanje podijelila putem svojem Instagram profila.

"Nadam se da vam je svima sretan Uskrs. Puno vas mi se javilo posljednja dva dana i htjela bih vam zahvaliti na podršci ali i lijepim riječima. Ovih nekoliko dana nije mi bilo lako i zato vam od srca zahvaljujem na tome što ste mi olakšavali. Svaki ožiljak je lekcija. Volim vas sve i jedva čekam da stanem na tu pozornicu u Lisabonu. Puse iz moje prekrasne Istre", napisala je Franka pozirajući sa svojim psom.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene