Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor su se vjenčali u listopadu 2016. godine i imaju sina Luku, a prošlog su mjeseca privlačili pozornost javnosti kada je Vukojević prijavljen za kazneno djelo prijetnji.

Galerija


Prije nekoliko dana se pojavila vijest da se umirovljeni nogometaš Ognjen Vukojević i bivša misica Andreja Ćupor razvode, nakon što se ona iselila iz njihovog stana na Tuškancu. Ćupor je nakon toga na društvenim mrežama vratila svoje djevojačko prezime i nema više njegovo.

Vezani članci Severina, Igor Kojić Severina i Igor i službeno su se rastali, nakon šest godina braka njihovoj ljubavi ipak je došao kraj Ognjen Vukojević (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Nije prošao nezapaženo: Bivši reprezentativac koji se oženio bivšom misicom u javnosti se rijetko pojavljuje

Vukojević se prvi put pojavio u javnosti od navoda o razvodu, a u utorak je bio na utakmici Gorice i Hajduka. Bio je u društvu Eduarda da Silve, a sjedio je prekriženih ruku te je cijelo vrijeme imao ozbiljan izraz lica.

Ognjen i Andreja su se inače vjenčali u listopadu 2016. godine i imaju sina Luku, a prošlog su mjeseca privlačili pozornost javnosti kada je Vukojević prijavljen za kazneno djelo prijetnji. Naime, umirovljeni nogometaš prijetio je supruzi, njezinoj majci i sestri u alkoholiziranom stanju tijekom obiteljske svađe. Andreja je odbila svjedočiti, pa je prijava odbačena, a Ognjen se oglasio pisanom izjavom.

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida", rekao je nakon što su ga priveli.

Kao od majke rođena: Internetom kruže snimke gole glumice koju navodno ljubi Brad Pitt