Ognjen Vranješ stavio je zanimljiv story na Instagramu.

Galerija


Nakon što cijela regija bruji o seks-skandalu u kojem su glavni akteri pjevačica Jelena Karleuša i nogometaš Ognjen Vranješ, na njegovu je profilu objavljena zanimljiva objava.

Vezani članci Jelena Karleuša Opet se brutalno popeglala u fotošopu nakon što su je fotografi ulovili u stvarnom izdanju, no zbog Šerbedžije više ne mari za kritike Jelena Karleuša (FOTO: Facebook) Skandal u susjedstvu: Potpuno gola Jelena Karleuša? Srbija bruji o slikama koje kruže brzinom munje

Naime, ovaj bosanskohercegovački reprezentativac je na svojem storyju objavio tekst: ''I novinari, kako vam se sviđa kada se ja malo fotošopom zaigram?''

Nogometaš je objavu stavio prije nego što su fotografije iscurile u javnost.

Ovo je dodatno začinilo cijeli skandal jer se sada dodatno postavlja pitanje tko stoji iza svega ovoga!?

Naime, Jelena tvrdi da iza ovoga ne stoji jedan čovjek, već cijela organizacija te je istaknula kako će svi pravno odgovarati.

''Povodom sadržaja koji kruži internetom, izjavljujem sljedeće: Na većini objavljenih fotografija se ne nalazim ja, i riječ je o fotomontaži koju svatko malo vještiji sa kompjuterom može napraviti. Neki od sadržaja fotografija su ukradene iz mojeg telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj obitelji. Apeliram na medije i ljude s društvenih mreža da ne sudjeluju u ovome. Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovjek, već čitava organizacija. Svi oni koji stoje iza ovoga će pravno odgovarati'', napisala je Jelena Karleuša na svojem Instagram storyju.

U seks-skandal upleo se i političar: ''Neće moći sakriti mokre snove s Jelenom Karleušom''

Oglasio se suprug Jelene Karleuše, ona pobjegla iz Srbije, a nogometaš otkrio šokantne detalje iz njihove navodne veze

Karleuša objavila golišave fotke nogometaša! Ognjenu uputila prijetnje: ''Ti crve više nećeš igrati nogomet''

Nakon pornoskandala oglasila se i Jelena Karleuša: ''Iza ovoga ne stoji jedan čovjek, već čitava organizacija''

Skandal u susjedstvu: Potpuno gola Jelena Karleuša? Srbija bruji o slikama koje kruže brzinom munje