snimkom objasnio sve

Sandi se javio iz policijskog automobila! Otkrio detalje 'uhićenja' u Americi

Sandi Cenov (FOTO: Screenshot/Instagram) Sandi Cenov (FOTO: Screenshot/Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandi Cenov (FOTO: Screenshot/Instagram) Galerija

Vijest o uhićenju Sandija Cenova proteklih dana preplavila je društvene mreže. Svoju stranu priče konačno je odlučio otkriti i sam pjevač.

Sandi Cenov postao je glavna tema nakon što je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s lisicama ispred policijskog automobila. Mnogi od obožavatelja bili su uvjereni da je Sandi, koji inače voli brzinu i adrenalin, pretjerao s papučicom gasa.

 

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov) on

Pogledaj i ovo Pjevači na grličenju u crkvi Svetog Vlaha Neka od najvećih glazbenih imena Znate li što Žanamari radi na ovoj fotografiji? Pogledajte tko je još tijekom godina sudjelovao u obredu koji tradicionalno okuplja naše pjevače!

Svoju stranu priče sada je konačno otkrio i sam glazbenik.  "Evo malo o mom 'uhićenju'", napisao je Sandi pored videa koji objašnjava što se točno dogodilo. Naime, Sandi nije prekršio zakon, već je "priveden" na ugodan razgovor sa starim prijateljem.

"Malo ćemo ga privesti. Moramo s njim razgovarati da vidimo što se događa", govori policajac na početku snimke koja je nastala u Houstonu.  "Zahvaljujemo gospodinu Sandiju što je došao ovdje da nas uveliča. Nema puno naših ljudi koji ovdje rade", dodao je odlično raspoloženi policajac i tako razotkrio tajnu Sandijeva "privođenja".

 

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene