Vijest o uhićenju Sandija Cenova proteklih dana preplavila je društvene mreže. Svoju stranu priče konačno je odlučio otkriti i sam pjevač.

Galerija


Sandi Cenov postao je glavna tema nakon što je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s lisicama ispred policijskog automobila. Mnogi od obožavatelja bili su uvjereni da je Sandi, koji inače voli brzinu i adrenalin, pretjerao s papučicom gasa.

 

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov) on

Vezani članci Indijska konoplja (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Poreč: Uhićen uzgajivač marihuane vrijedne 200.000 kuna, pretragom pronađeno 59 stabljika indijske konoplje Govor Donalda Trumpa (Foto: Dnevnik.hr) Kina zaustavila uvoz američkih poljoprivrednih proizvoda

Svoju stranu priče sada je konačno otkrio i sam glazbenik.  "Evo malo o mom 'uhićenju'", napisao je Sandi pored videa koji objašnjava što se točno dogodilo. Naime, Sandi nije prekršio zakon, već je "priveden" na ugodan razgovor sa starim prijateljem.

"Malo ćemo ga privesti. Moramo s njim razgovarati da vidimo što se događa", govori policajac na početku snimke koja je nastala u Houstonu.  "Zahvaljujemo gospodinu Sandiju što je došao ovdje da nas uveliča. Nema puno naših ljudi koji ovdje rade", dodao je odlično raspoloženi policajac i tako razotkrio tajnu Sandijeva "privođenja".

 

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov) on