Hrabra Angelina

Oglasio se i Brad Pitt: 'Svjedočio sam njezinoj odluci iz prve ruke'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vijest dana svakako je hrabri potez glumice i humanitarke Angeline Jolie, a sada se oglasio i njezin partner i otac njezine djece Brad Pitt. Izgleda kako će se i vjenčanje napokon održati...

Vijest o dvostrukoj mastektomiji na koju se odlučila Angelina Jolie kako bi umanjila mogućnost dobivanja raka dojke, obišla je svijet.

Pogledaj i ovo showbuzz I on progovorio 'Ponosan sam što mogu reći da sam brat Angeline Jolie'

Poznata glumica i humantarka dobila je podršku od velikog broja žena diljem svijeta, a hrabru odluku podržao je i njezin partner Brad Pitt.

'Svjedočio sam njezinoj odluci iz prve ruke, smatram Angelinin izbor, kao i svih onih poput nje, apsolutno herojskim. Zahvaljujem se našem medicinskom timu na njihovoj njezi i pažnji.

Sve što želim za nju je dug i sretan život s našom djecom i sa mnom. Ovo je sretan dan za našu obitelj', poručio je slavni glumac Brad Pitt koji je poslao medijima svoje priopćenje.

>> Angelina Jolie: Hrabar korak koji je osvijestio sve žene svijeta

Nakon svega što je prošla, Angelina je napokon odlučila i službeno reći da svojem dugogodišnjem partneru. 'Postalo im je važno da svoju vezu i službeno potvrde. A Angelina je poručila i kako će se dogoditi prije nego li svi misle', poručio je izvor za Daily Mail.

Angelina Jolie je zaprepastila svijet svojom odlukom o mastektomiji nakon što je doznala da je nositelj BRCA1 gena koji kod žena znatno povećava rizik od razvoja raka dojke i raka jajnika.

>> Pročitajte potresno pismo Angeline Jolie!

'Kada sam saznala da je to moja stvarnost odlučila sam biti proaktivna i minimizirati rizik koliko je god to moguće. Donijela sam odluku da se podvrgnem preventivnoj dvostrukoj mastektomiji. Moji liječnici su procijenili da postoji 87% šansi da obolim od raka dojke i 50% da obolim od raka jajnika.

Htjela sam napisati ovo kako bih poručila drugim ženama kako odluka nije bila laka. Ali ja sam sretna što sam to napravila. Šanse za razvojem raka dojke pala su mi sa 87 na manje od 5 posto. Sada mogu reći svojoj djeci da ne moraju strahovati da će me izgubiti zbog raka dojke.

Sretna sam što imam partnera, Brada Pitta, koji je pun ljubavi i potpore. Stoga, svakome tko ima suprugu ili djevojku koja prolazi kroz ovo, znajte da ste vrlo bitan dio njezine tranzicije. Brad je bio u Pink Lotus centru za rak dojke svake minute tijekom moje operacije. Uspjeli smo naći i trenutke da se smijemo zajedno. Znali smo da je ovo ispravna stvar za našu obitelj i da će nas to samo još više zbližiti. Kao što i jest.

>> Životna drama Angeline Jolie: 'Sada mogu reći svojoj djeci da ne moraju strahovati da će me izgubiti'

Za svaku ženu koja ovo čita, nadam se da vam pomaže to što znate da imate neke opcije. Želim ohrabriti svaku ženu, posebno ako u obitelji imaju povijest raka jajnika i grudi, da potraže informacije i medicinske stručnjake koji vam mogu pomoći da prebrodite ovaj dio svog života i da sami napravite svoj izbor na osnovu pouzdanih informacija', poručila je Angelina Jolie u potresnom pismu u kojem je sve opisala.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene