Skandal koji je izbio tijekom novogodišnjeg nastupa Bijelog dugmeta u Budvi ne prestaje intrigirati. O svemu se sada oglasio i Goran Bregović.

Galerija


Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa našli nedavno su se našli u središtu skandala koji je izbio tijekom novogodišnjeg nastupa Bijelog dugmeta u Budvi. Iako su glavni akteri sukob prvotno poricali o svemu se sada oglasio i Goran Bregović.

Vezani članci Alen Islamović (Facebook) Alenu Islamoviću nisu dozvolili put na nastup, ogorčen se oglasio na Facebooku: "Ovo je stvarnost" Alen se brine o svojim lješnjacima Legendarni roker Alen Islamović unazad nekoliko godina postao je stručnjak za nešto potpuno drukčije

"Pa što, nije se potukao zbor u džamiji ili crkveni zbor. Potukla su se dva pjevača rock and rolla", rekao je Bregović u najavi emisije 'Premijera' koja će se na srpskoj televiziji emitirati ove nedjelje. Do verbarnog, a potom i fizičkog sukoba Islamovića i Tife došlo je nakon novogodišnjeg nastupa. Dečki su se obračunali iza pozornice jer je Vojičić navodno zamjerio Islamoviću što je otpjevao tijekom koncerta dionicu pjesme namijenjene njemu.

Ubrzo se u javnosti pojavila i snimka sukoba, ali i detalji tučnjave koja je navodno započela Tifinim psovkama. Lad je Alen sišao s bine, udario je Tifu glavom u čelo, a na to je Tifa uzvratio šakom u rame. Posvađane glazbenike na kraju je razdvajalo osiguranje. Bregović se u sam incident nije miješao, no očevici su kazali da je bio jako ljut na obojicu.