Još dok su bili zaručeni, zajedno su oplodili jajne stanice, zaledili ih i pohranili u kliniku na Beverly Hillsu


Bivši zaručnik ljepotice Sofie VergareNick Loeb, ne odustaje od sudske tužbe kako bi spriječio svoju bivšu da uništi njihova dva smrznuta embrija.

Vezani članci Sofia Vergara (Foto: Instagram) Seksi latina objavila fotku staru čak 20 godina, a obožavatelji zaključili da danas izgleda puno mlađe Joe Manganiello Glumac koji ljubi vrckavu ljepoticu pohvalio se promjenom imidža, ali nisu svi oduševljeni viđenim

'Uvijek sam vjerovao da život počinje oplodnjom i da je svaki embrio početak životnog putovanja. Stvorili smo ta dva embrija s drugim ciljem, a ne zato da bi ih uništili. Uvijek sam sanjao o tome da postanem otac', rekao je 39- godišnji biznismen za Us Weekly.

Zlostavljala ga je i tukla, ali on i dalje želi njezino dijete - bez nje!

'Još prije sam joj ponudio bilo kakvu financijsku pomoć i dao joj mogućnost da bude uključena u odgoj i djetetovu budućnost – sve kako bi promijenila svoju odluku o uništenju. Ja roditeljstvo shvaćam jako ozbiljno. Kada muškarac želi postati otac, želi odgovornost i s druge strane i trebao bi imati to pravo. Kada se stvara život, on ne bi trebao biti uvjetovan samo željom da se postane roditelj', rekao je Nick Loeb.

Još dok su bili zaručeni, zajedno su oplodili jajne stanice, zaledili ih i pohranili u kliniku na Beverly Hillsu kako bi, kad zato dođe vrijeme, mogli dobiti dijete. Nakon što su se razišli Lobe je iznio u javnost kako Sofia sada želi uništiti oplođene jajne stanice, ali tvrdi kako ona na to nema pravo jer nikada nisu potpisali da to može učiniti u slučaju da prekinu vezu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook